«Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι φαν μου, δεν τον λες βαρετό»

Χθες έγινε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη» με πρωταγωνίστρια τη Σμαράγδα Καρύδη η οποία και σκηνοθετεί και στην υπέροχη βραδιά βρέθηκαν οι γονείς της, Ντίνος Καρύδης και Τζούλια Αργυροπούλου αλλά και ο σύντροφός της, Θοδωρής Αθερίδης.

Η Σμαράγδα Καρύδη είπε μεταξύ άλλων:

«Αισθάνομαι ανακουφισμένη αυτή τη στιγμή γιατί όλοι δουλέψανε, έχω ρίξει ξενύχτι και αϋπνία και την άλλη εβδομάδα ξεκινάμε γυρίσματα για το IQ 160. Είμαι ανελέητη, είμαι παραπάνω αυστηρή με τον εαυτό μου, βλέπω το χάλι που έρχεται άλλα προσπαθώ να το δω από την αστεία του πλευρά. Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι φαν μου, δεν τον λες βαρετό. Δεν θα παρουσιάσω το Your Face Sounds Familiar, ξεκινάμε το IQ 160»

Ο Θοδωρής Αθερίδης είχε δηλώσει

«Αργήσαμε να πούμε ότι είμαστε ζευγάρι γιατί δεν μας ενδιέφερε να πούμε ότι είμαστε μαζί. Από την άλλη δεν με πείραξε που ο Ζιώγας το δημοσιοποίησε. Όταν το είπα στη Σμαράγδα μου είπε ότι είμαι χαζός, είναι πιο αυστηρή από μένα με τα προσωπικά θέματα. Από την άλλη δεν έχει νόημα να κρύβεσαι. Είναι ο άνθρωπός μου η Σμαράγδα, υπάρχει σεβασμός και πολύ χιούμορ», δήλωσε ο ηθοποιός.

fanpage