«Ο ιστός είναι νεκρωμένoς, είμαι σε φάση άμυνας»: Ο Γιώργος Καραμίχος καθηλώνει μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Για την περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο μίλησε ο Γιώργος Καραμίχος στο περιοδικό Vita που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ο οργανισμός του βρίσκεται ακόμη σε μια φάση άμυνας ενώ όπως είπε στόχος του, σε ό,τι κάνει είναι να είναι ευτυχισμένος και πέρα από τον εαυτό του, να βοηθά και τους άλλους να έρθουν πιο κοντά στην προσωπική τους ευτυχία.

«Η καλύτερη μέθοδος θεραπείας είναι η πάντα η πρόληψη. Πιάνω το σημείο της επέμβασης γύρω από τον αριστερό πνεύμονα και ακόμη ο συνδετικός ιστός είναι νεκρωμένος. Θέλει χρόνο για να ξυπνήσει, να αφυπνιστεί, είμαι σε φάση άμυνας» είπε αρχικά.

«Τελευταία στιγμή, φεύγοντας το πρωί από το σπίτι για το χειρουργείο σκεφτόμουν τι να πάρω μαζί μου, και είπα να πάρω ένα βιβλίο. Είδα τον Φαίδρο, και είπα να πάρω αυτό που είχα να το διαβάσω 25 χρόνια. Γενικώς, είναι ένα βιβλίο περί έρωτος. Ένα από αυτά που λέει, είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σε δουν να πέφτεις για να σε έχουν. Θέλουν να σε δουν να αρρωσταίνεις. Αυτό το διάβασα όντας άρρωστος» πρόσθεσε ο ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Vita».

«Το ταξίδι νομίζω είναι κοινό για όλους τους ανθρώπους. Θέλουμε να είμαστε ευτυχισμένοι, και για να είμαστε ευτυχισμένοι ένας είναι ο δρόμος, να μάθουμε να αγαπάμε και να αγαπιόμαστε καλύτερα. Ό, τι κάνω και σαν θεραπείες και σαν δουλειά, σχέσεις, επαφές, ο στόχος είναι αυτός, να μάθω να αγαπάω και να αγαπιέμαι. Και να βοηθάω άλλο κόσμο αλλά και να βοηθάω τον εαυτό μου να έχει μια αντίληψη διαφορετική, να έρθω πιο κοντά στη ψυχική ισορροπία και ευτυχία» δήλωσε.tilestwra