Ο μήνας ξεκινά πολύ άσχnμα: Tα 3 ζώδια για τα οποiα ο Οκτώβρης θα είναι ο χειρότερoς μήνας της χρονιάς

Λίγη περισσότερη υπομονή, σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια, θα πρέπει να κάνουν τον μήνα Οκτώβριο τρία ζώδια που η τύχη τους θα μετριαστεί και οι σχέσεις τους, τα οικονομικά τους, τα επαγγελματικά τους θα περάσουν 31 ημέρες δυσκολιών και πισωγυρισμάτων.

Ευτυχώς γι’ αυτά τα τρία ζώδια ο Νοέμβριος προβλέπεται λυτρωτικός.

Ποιοι είναι οι τρεις άτυχοι του Οκτώβρη;

Λέων

Πού πάτε καημένα Λιοντάρια μέσα στον Οκτώβριο, στην αφιλόξενη ζούγκλα που φέρνει ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου σε όσους έχουν γεννηθεί ειδικότερα στο πρώτο δεκαήμερο των λεόντων. Μεγάλα ζόρια σε ό,τι αφορά θέματα του σπιτιού για τους Λέοντες, τόσο όσον αφορά στο σπίτι σαν οίκημα όσο και στις προσωπικές σχέσεις με τους ανθρώπους μέσα σε αυτό.

Οι σχέσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους σου συζείτε θα δοκιμαστούν, κάποιες θα φτάσουν στην κόψη του ξυραφιού και δεν αποκλείεται για κάποιες από αυτές να έρθει οριστική ρήξη. Μην ξεκινήσεις επισκευές ή αναστηλώσεις, οποιαδήποτε οικοδομική εργασία καλό θα ήταν να περιμένει να φύγει ο Οκτώβριος.

Ταύρος

Ο Οκτώβριος θα σας φερθεί σαν… ταύρος σε υαλοπωλείο. Μόνο που το υαλοπωλείο θα είστε εσείς και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να μαζέψετε τα σπασμένα κομμάτια και να ανασυνταχτείτε μετά το πέρασμα του μήνα που θα σας βρει να δοκιμάζεστε στα πάντα.

Δεν είναι απίθανο να μη μείνει τίποτα όρθιο στις σχέσεις σου, επαγγελματικές και ερωτικές οπότε το χτίσιμο που θα χρειαστεί να γίνει θα πρέπει να σας βρει όρθιους, όσο δύσκολα και να είναι αυτά που θα αντιμετωπίσετε. Προσοχή, ακόμα και οι 3 τελευταίες ημέρες του μήνα είναι επίφοβες για το μεγάλο μπαμ.

Κριός

Εντάσεις, ρήξεις, καβγάδες, χωρισμοί, παρεξηγήσεις χωρίς λόγο, παρεξηγήσεις με λόγο, όλα τα «καλά» θα έχει ο Οκτώβριος για τους Κριούς. Να τα αποφύγετε όλα μαζί είναι πρακτικά αδύνατο, αλλά ούτε και να κάτσετε άπραγοι. Ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν φταίτε θα πρέπει να πληρώσετε αναγκαστικά το μάρμαρο περιμένοντας ευνοϊκότερες συνθήκες από τον Νοέμβριο.

Μέσα σε αυτό το κλίμα θα πρέπει να αποδεχτείτε ότι θα χαθούν πράγματα που είχατε ίσως κουραστεί αρκετά για να τα αποκτήσετε ή να τα κατακτήσετε.tilestwra