Ο Μητσοτάκης επέστρεψε στο TikTok: «Θα είμαι εδώ να με ρωτάτε, να απαντώ και εσείς να με κρίνετε»

Το τελευταίο βίντεο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν στις 8 Ιουλίου, ωστόσο, σήμερα Πέμπτη, σε νέο βίντεο στο TikTok ο πρωθυπουργός δήλωσε την επιστροφή του και έδωσε το βήμα σε όλους να ρωτήσουν ότι θέλουν και εκείνος θα απαντά εκτενέστερα.

Παράλληλα εξήγησε γιατί εν μέσω πλημμυρών και πυρκαγιών δεν βγήκε να μιλήσει στους πολίτες, ομολογώντας πως αυτό μπορεί να ήταν και λάθος.

«Ξέρω ότι κάποιοι από εσάς μπορεί να βλέπετε το βίντεο και να βγάζετε φλύκταινες. Ας κάνουμε μια προσπάθεια, αυτόν τον θυμό που έχετε να τον μετατρέψουμε τουλάχιστον σε έναν δημιουργικό διάλογο. Να μου κάνετε ερωτήσεις, αφήστε με να απαντήσω και μετά να κρίνετε τις απαντήσεις μου και να τοποθετηθείτε εκ των υστέρων» αναφέρει σε νέο του βίντεο στο TikTok ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Πιστεύω ότι έπρεπε να είχα βγει και σε αυτή την πλατφόρμα να μιλήσω για τις πλημμύρες και τις πυρκαγιές. Για όλα όσα κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τους τελευταίους μήνες» λέει ακόμη.

@kyriakosmitsotakis_

Έχουμε να τα πούμε καιρό.

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Όσα είπε ο πρωθυπουργός στο νέο του βίντεο, αναλυτικά:

«Έχουμε να τα πούμε καιρό και δεν έπρεπε. Πιστεύω ότι έπρεπε να είχα βγει και σε αυτή την πλατφόρμα να μιλήσω για τις πλημμύρες και τις πυρκαγιές. Για όλα όσα κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τους τελευταίους μήνες.

Δεν το έκανα γιατί όσο καιρό είμαι στο TikTok το έχω συνδέσει και με πιο χαρούμενες στιγμές. Πιστεύω ότι τελικά αυτό ήταν λάθος. Γιατί είμαι σίγουρος ότι έχετε ακούσει πολλά, ότι έχετε πολλές απορίες, ότι αισθανθήκατε την ανάγκη να πείτε “Καλά τι γίνεται εδώ πέρα; Τι κάνουν αυτοί; Πώς τα αντιμετωπίζουν όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν;”.

Και ταυτόχρονα είμαι σίγουρος ότι ακούγατε πράγματα που εγώ ο ίδιος ξέρω ότι δεν ισχύουν. Και δεν ήμουν εδώ πέρα να σας απαντήσω ειλικρινά για το τι είναι αλήθεια και τι δεν είναι. Γι’ αυτό επιστρέφω και θα είμαι τακτικά εδώ και να σας λέω όσο καλύτερα μπορώ, με τα δικά μου λόγια τι ακριβώς συμβαίνει.

Και ξέρω ότι κάποιοι από εσάς μπορεί να βλέπετε το βίντεο και να βγάζετε φλύκταινες. Ας κάνουμε μια προσπάθεια, αυτόν τον θυμό που έχετε να τον μετατρέψουμε τουλάχιστον σε έναν δημιουργικό διάλογο. Να μου κάνετε ερωτήσεις, αφήστε με να απαντήσω και μετά να κρίνετε τις απαντήσεις μου και να τοποθετηθείτε εκ των υστέρων».

tilestwra