Ο μόνος που τον στηρίζει: Χωρίς δουλειά 2 χρόνια ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, αuτός πλnρώνει τα 10.000ε της εγγύησης

Καταπέλτης η απόφαση για τον πρώην παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος καταδικάστηκε σε πενταετή κάθειρξη με ποινή 10.000 ευρώ.

Ο πρώην παρουσιαστής βρέθηκε ένοχος για τη δημοσιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού με προσωπικές στιγμές με την πρώην σύντροφό του.

Η κάμερα του ΑΝΤ1 κατέγραψε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος συνοδευόταν από τον αδελφό του, που είναι και ο συνήγορος υπεράσπισής του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Πρωινό” του ΑΝΤ1, ο αδελφός του πρώην παρουσιαστή πλήρωσε τα 10.000 ευρώ, καθώς το πρώην μέλος των “Ράδιο Αρβύλα” δεν είναι σε καλή οικονομική κατάσταση αφού έχει να εργαστεί περίπου δύο χρόνια.

Η απολογία του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Στην απολογία του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ζήτησε συγγνώμη στην καταγγέλλουσα, αποδεχόμενος την πράξη του. Όπως ισχυρίστηκε μέσα στο δικαστήριο, έχει ακόμα αισθήματα για την καταγγέλλουσα, ενώ στο ερώτημα που τέθηκε από την έδρα για τους λόγους για τους οποίους διέσυρε την πρώην σύντροφό του, η απάντηση ήταν πως ντρέπεται για αυτό, όμως επίσης ντρέπεται και για τον δικό του διασυρμό.

“Περίμενα μια συγγνώμη, δεν έχω καν προχωρήσει στη ζωή μου” λέει η καταγγέλλουσα μετά την καταδίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ισχυρίστηκε ότι δεν ενήργησε με σκοπό να επιφέρει βλάβη στην παθούσα, ενώ υποστήριξε ότι είχε ένα “πάθος” λόγω διαταραχής ψυχικής υγείας που τον οδήγησε σε αυτό που έκανε.

Να τονίσουμε ότι για την παραπάνω υπόθεση ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε καταδικαστεί πέρσι τον Φεβρουάριο σε φυλάκιση 5 ετών, με 3ετή αναστολή, και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ. Κατά της απόφασης όμως ασκήθηκε έφεση, μεταξύ άλλων από τον εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο.

Σε βάρος του εκκρεμούν άλλες δύο υποθέσεις με ανάλογο ποινικό περιεχόμενο για τις οποίες ο πρώην παρουσιαστής διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.Το διαβάσαμε ΕΔΩ