Ο Πάνος Μουζουράκης ήταν παρών στην γέννηση της κόρης του και εξομολογείται πόσο ευλογημένος ένιωσε

Ο Πάνος Μουζουράκης πλέει από χθες σε πελάγη ευτυχίας και ζει ανεπανάληπτες στιγμές καθώς η σύζυγός του Μαριλού Κόζαρη έφερε στον κόσμο την μονάκριβη κορούλα τους. Ο καλλιτέχνης με ένα διάπλατο χαμόγελο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στους δημοσιογράφους αποκαλύπτοντας ότι ήταν παρών στον τοκετό της κόρης του.

ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ… Ήμουν μέσα στον τοκετό και έχω να σας πω ότι είναι από εκείνες τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δε θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια. Θα τις κοιτάω με διαφορετικό τρόπο και απέραντο σεβασμό. Σου δημιουργούνται κάποια πράγματα που σου αλλάζουν τη ζωή και ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά και εμένα μου έσκασε μια τέτοια επιφοίτηση» είπε ο Πάνος Μουζουράκης και συνέχισε:

«Άραγε, τα παιδιά που γεννιούνται με πρόκληση και καισαρική δεν έχουν τον σωστό ωροσκόπο; Μαγνητοσκόπησα τη γέννα θα τη στείλω στο Netflix…

Δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά. Νιώθω χαρά… Οικογένεια, ανήκω… Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, εμείς οι άντρες τα συνειδητοποιούμε πιο αργά, και οι περίεργοι ακόμα πιο αργά… Έχουμε σκεφτεί το όνομα» είπε τέλος, ο Πάνος Μουζουράκης.

Πριν από λίγο ο ευτυχής μπαμπάς  ανήρτησε την πρώτη φωτογραφία από τη γέννα, με τις ευχές να πέφτουν βροχή και τον ίδιο να γράφει χαρακτηριστικά ως λεζάντα: «POV της ηρωίδας μου λίγα λεπτά αφότου ο @ptzonis με την ομάδα του και το εξαίρετο επιτελείο του Μητέρα άλλαξαν τις ζωές μας, φέρνοντας στον κόσμο μια καινούργια».

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ Μ. ΚΟΖΑΡΗ: «ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΘΑΡΡΑΛΕΑ – Ο ΠΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΘ` ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ»

Ο γυναικολόγος της Μαριλού Κόζαρη, Παναγιώτης Τζώνης, μιλά για τον τοκετό αλλά και την στήριξη του συζύγου της, Πάνου Μουζουράκη.

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΡΓΙΚΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» η Σύλβια Δεληκούρα, φίλη του ζευγαριού και γνωστή ηθοποιός, σημείωσε ότι νέοι γονείς είναι καλά στην υγεία τους και πανευτυχείς.

«Χθες ήμασταν εκεί από το πρωί μέχρι που ήρθε η μπέμπα. Έζησα όλη τη χαρά και την αγωνία, πήγαν όλα πολύ καλά, είναι όλοι πολύ ευτυχισμένοι».

Αναφερόμενη στον Πάνο Μουζουράκη, λέει:

«Ο Πάνος είναι πολύ στοργικός, είναι σαν χαμένος, η ευτυχία όλη και το χάσιμο, που δεν το έχει συνειδητοποιήσει, είναι καταπληκτικό όταν τον κοιτάς».



tilestwra