Ο Drake χάρισε 50.000 δολάρια σε θαυμαστή στη συναυλία του στο Λας Βέγκας

Ο θαυμαστής του Drake είχε ξοδέψει στα εισιτήρια της συναυλίας τα χρήματα που είχε για να αγοράσει έπιπλα

Φανταστείτε να πηγαίνετε σε συναυλία του αγαπημένου σας τραγουδιστή και εκείνος να σας κάνει δώρο μερικές χιλιάδες ευρώ ή δολάρια! Αυτό συνέβη πρόσφατα σε θαυμαστή του Drake στο Λας Βέγκας ο οποίος έφυγε από τη συναυλία πλουσιότερος κατά 50.000 δολάρια!

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια μιας από τις δύο συναυλίες του στο Λας Βέγκας αυτό το Σαββατοκύριακο (1-2 Σεπτεμβρίου), ο Drake παρατήρησε έναν θαυμαστή που κρατούσε μια πινακίδα η οποία έγραφε: «Ξόδεψα τα λεφτά μου για τα έπιπλα στις δύο παραστάσεις σου, OVO για μια ζωή».

H αντίδραση του Drake ήταν ακαριαία και δείχνοντας τον φαν δεσμεύτηκε δια μικροφώνου ότι θα του δώσει 50.000 ευρώ! «Φρόντισε να πάρει τα λεφτά του απόψε», είπε ο Drake στους συνεργάτες του.

Και συνέχισε: «Άκου, αυτό είναι η ζωή. Προσπαθώ να σου μάθω κάτι απόψε. Θέλω να καταλάβεις κάτι απόψε. Ποτέ δεν ξέρεις τι περνάει ο άλλος. Ποτέ δεν ξέρεις τι περνάει ο άνθρωπος μπροστά σου, στα αριστερά σου, στα δεξιά σου, πίσω σου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Drizzy φέρθηκε τόσο γενναιόδωρα. Στο σόου του στο φόρουμ της Kia στο Inglewood της Καλιφόρνια τον προηγούμενο μήνα, ο ράπερ χάρισε μια ροζ Hermes Birkin τσάντα, αξίας 35.000, σε μια τυχερή θαυμάστρια που ήταν στην πρώτη σειρά και είχε τα γενέθλιά της.

 Πηγή