«Πάγωσαν» όλοι στη γειτονιά: Παππούς σκóτωσε 2 αδερφάκια 5 και 6 ετών επειδή έπαιζαν μπροστά στο σπίτι του

Δύο ανήλικα αδέρφια σκότωσε ένας άνδρας στην Αίγυπτο, επειδή «ενοχλήθηκε που έπαιζαν μπροστά στο σπίτι του». Ο 65χρονος σκότωσε τα παιδιά με τη βοήθεια του γιου του και στη συνέχεια, έριξε τα πτώματα τους σε ποτάμι.

Αδιανόητο: Σκότωσε τα παιδιά του γείτονα επειδή έπαιζαν μπροστά στο σπίτι του

Άγριο θάνατο βρήκαν 2 αδερφάκια στην Αίγυπτο, ηλικίας 5 και 6 ετών, από τον 65χρονο γείτονα της οικογένειας. Ειδικότερα, ο 65χρονος συνταξιούχος σκότωσε τα παιδιά με τη βοήθεια του γιου του και στην συνέχεια, έριξε τα πτώματά τους σε ποτάμι, επειδή όπως δήλωσε έπαιζαν έξω απ’ το σπίτι του και έκαναν φασαρία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η φρικιαστική ιστορία αποκαλύφθηκε όταν ο πατέρας του 6χρονου Ραχίμ και του 5χρονου Ισλάμ κατήγγειλε στην αστυνομία την εξαφάνιση των παιδιών του. Η έρευνα που ακολούθησε οδήγησε τους αστυνομικούς στο σπίτι του γείτονά τους, του 65χρονου Μοχάμεντ Σαμπερ, ο οποίος μετά από ερωτήσεις παραδέχθηκε ότι σκότωσε τα δύο παιδιά και στη συνέχεια πέταξε τα πτώματά τους σε ένα ποτάμι. Αποκάλυψε, επίσης, ότι ζήτησε τη βοήθεια του 33χρονου γιου του με τον οποίο κατά τη διάρκεια της νύχτας πέταξαν τις σορούς των δύο παιδιών σε ποτάμι.

Μετά τη σύλληψή του, ο γιος του 65χρονου παρουσίασε την ίδια εκδοχή στους αστυνομικούς με την εισαγγελία να αποφασίζει την προφυλάκιση και των δύο.tilestwra