Πάνος Μουζουράκης: «Ήμουν στον τοκετό, δεν θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια»

Ο Πάνος Μουζουράκης έγινε πατέρας για πρώτη φορά, χθες, Πέμπτη, καθώς η σύζυγός του, Μαριλού Κοζάρη, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Άλλαξε ο τρόπος του Πάνου Μουζουράκη που βλέπει τις γυναίκες που έχουν γεννήσει

Χθες το βράδυ, ο τραγουδιστής πήγε κανονικά στο θέατρο Άλσος, στην παράσταση «Τι φάση πάλι ρε» και σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι ήταν μέσα σε όλη τη διαδικασία της γέννας της Μαριλού Κοζάρη και μετά απ’ αυτό, άλλαξε όλη του η ζωή.

Όπως υπογράμμισε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» «σας ευχαριστώ πάρα πολύ… Ήμουν μέσα στον τοκετό και έχω να σας πω ότι είναι από εκείνες τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δε θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια».

Ο Πάνος Μουζουράκης έχει σκεφτεί το όνομα της κόρης του

Και πρόσθεσε «θα τις κοιτάω με διαφορετικό τρόπο και απέραντο σεβασμό. Σου δημιουργούνται κάποια πράγματα που σου αλλάζουν τη ζωή και ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά και εμένα μου έσκασε μια τέτοια επιφοίτηση. Αυτό που σκέφτηκα είναι, αν άραγε τα παιδιά που γεννιούνται με το σωστό τρόπο. Μαγνητοσκόπησα τη γέννα… Δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά. Νιώθω χαρά… Οικογένεια, ανήκω… Δε το έχω συνειδητοποιήσει, εμείς οι άντρες τα συνειδητοποιούμε πιο αργά και οι περίεργοι ακόμα πιο αργά…Έχουμε σκεφτεί το όνομα».tilestwra