Πάτρα: Εντοπίσθηκε το 12χρονο κοριτσάκι – Μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛΑΣ

Αίσιο τέλος στο περιστατικό εξαφάνισης ενός 12χρονου κοριτσιού στην Πάτρα, αφού βρέθηκε λίγο μετά τις 19:30 από άνδρες της αστυνομίας.

Συναγερμός σήμανε σήμερα (09/11) στις αστυνομικές αρχές της Πάτρας, εξαιτίας εξαφάνισης ενός κοριτσιού ηλικίας 12 ετών. Το κοριτσάκι βρέθηκε λίγο μετά τις 19:30 από άνδρες της αστυνομίας, στη διασταύρωση της οδού Πατρέως με την Υψηλάντου, κοντά στην Αρχαιολογική Υπηρεσία, σύμφωνα με το tempo24.news.

Αμέσως μετά την ειδοποίηση από τους γονείς, υπήρξε συνεργασία της ΕΛΑΣ με εταιρία κινητής τηλεφωνίας. Η διαδρομή της ανήλικης ανιχνεύθηκε από το στίγμα του κινητού της και το περιστατικό είχε αίσιο τέλος.

Υπενθυμίζεται ότι το κοριτσάκι έφυγε το πρωί για να πάει στο σχολείο του και συγκεκριμένα, σε Δημοτικό της Ανθούπολης, σύμφωνα με το tempo24.news.

Ωστόσο, όταν περίπου στις 16:00 οι γονείς του πήγαν να την παραλάβουν, πληροφορήθηκαν πως δεν είχε εμφανισθεί στην τάξη του (6η Δημοτικού) γεγονός που προκάλεσε σοκ τόσο στους γονείς, όσο και την εκπαιδευτική κοινότητα.

Η εξαφάνιση καταγγέλθηκε αμέσως στην Αστυνομία και εκκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της μικρής σε πολλές περιοχές της Πάτρας, οι οποίες στέφθηκαν με επιτυχία.

Πηγή