Πέθανε η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου

Πέθανε η ηθοποιός Κάτια ΝικολαΐδουΠέθανε η ηθοποιός Κάτια ΝικολαΐδουΠέθανε η Κάτια Νικολαΐδου, μια γυναίκα που άφησε το δικό της σημάδι μέσα από την παρουσία και το έργο της. Έφυγε πριν λίγο από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών.

Η είδηση του ξαφνικού της θανάτου προκάλεσε σοκ στους κοντινούς της ανθρώπους αλλά και στο ευρύτερο κοινό που την γνώριζε και την αγαπούσε.

Ο σχεδιαστής μόδας Δημήτρης Στρέπκος, στενός φίλος και συνεργάτης της Νικολαΐδου, ήταν αυτός που μοιράστηκε την δυσάρεστη είδηση με τον κόσμο, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου. Συνοδεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία με ένα συγκινητικό μήνυμα, ο Στρέπκος εξέφρασε τη βαθιά θλίψη του για την απώλεια της αγαπημένης του φίλης.

Πέθανε η Κάτια ΝικολαΐδουΠέθανε η Κάτια Νικολαΐδου

Στο μήνυμά του, ο Στρέπκος αναφέρει: «Σήμερα πριν λίγο το αγαπημένο κορίτσι μου, το σπουργιτάκι μου η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε … Πάλεψε γενναία με όλη της την δύναμη για χρόνια. Η οικογένεια μου. Το στήριγμα μου. Ότι πιο γλυκό και υπέροχο είχα στην ζωή μου. Σε αγαπώ πολύ. Μου είναι πολύ δύσκολο να δεχτώ όλο αυτό αλλά τουλάχιστον ξέρω πως δεν πονάς πια».Το διαβάσαμε ΕΔΩ