Πέτρος Δριτσώνας: Αυτός είναι ο άγνωστος σύζυγος της Μαρίας Καβογιάννη και γιατί δεν τον έχει δει ποτέ κανείς

Η Μαρία Καβογιάννη είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της και έχει αγαπηθεί τόσο από τους τηλεοπτικούς όσο και από τους θεατρικούς της ρόλους.

Ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια η ίδια έχει αποφασίσει να διαφυλάσσει την προσωπική της ζωή και να απασχολεί μόνο με την δουλειά της.

Η Μαρία Καβογιάννη εδώ και πολλά χρόνια είναι παντρεμένη με τον Πέτρο Δριτσώνα, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μια υπέροχη κόρη, την Αντέλλα (Αδελαϊδα).

Μαρία Καβογιάννη: Ποιος είναι ο σύζυγός της και γιατί δεν τον έχουμε δει ποτέ

Η ηθοποιός και ο σύζυγος της γνωρίστηκαν στην ΑΣΟΕ, όταν και οι δύο ήταν φοιτητές στο τμήμα του παιδαγωγικού. Ο Πέτρος Δριτσώνας εξάσκησε το επάγγελμα του δασκάλου αλλά μπήκε και στην σχολή Καλών Τεχνών ενώ εργάζεται ως γλύπτης.

Όταν η Μαρία Καβογιάννη άρχισε να γνωρίζει επιτυχία ως ηθοποιός, προτίμησε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Γι’ αυτό και δεν τον έχει δει ποτέ κανένας να ποζάρει μαζί με τη σύζυγό του σε δημόσια εμφάνισή της ή έστω σε κάποια θεατρική πρεμιέρα της.

«Και ο Πέτρος, όπως κι εγώ, είχε τελειώσει την ΑΣΟΕ, συνεχίζοντας στην Παιδαγωγική. Εκεί γνωριστήκαμε. Εκείνος το εξάσκησε το επάγγελμα του δασκάλου, αλλά μπήκε και στην Καλών Τεχνών. Φέτος πήρε σύνταξη και στενοχωρήθηκε που άφησε το σχολείο», έχει πει χαρακτηριστικά η Μαρία Καβογιάννη για τον Πέτρο Δριτσώνα.

Ο Πέτρος Δριτσώνας πλέον είναι ένας πολύ καλός γλύπτης και μαζί με την κόρη που έχει αποκτήσει με την ηθοποιό, την Αδελαΐδα Δριτσώνα ή Αντέλλα για τους φίλους, στέκονται βράχοι στο πλευρό της για να την εμψυχώνουν και να την στηρίζουν σε κάθε της βήμα.

Η Αντέλλα πλέον είναι 26 ετών και διατηρεί με τη μητέρα της μία πολύ τρυφερή σχέση όπως και με τον πατέρα της.

«Η κόρη μου ασχολείται με την ψυχολογία, την καμαρώνω πολύ. Είχε πολλή αγάπη αυτό το παιδάκι και νιώθω ότι ωρίμασε αρκετά με όλον αυτόν τον κόσμο που έμπαινε στο σπίτι. Με προστατεύει, με συμβουλεύει, είμαστε φίλες, λέμε τα πάντα μεταξύ μας».tilestwra