Πήρε θέση και αγρiεψε: Έβγαλε ατμοúς η Κωνσταντοπούλου για τον «χρυσό» Κασσελάκη

«Έχουμε φτάσει στο σημείο να λέει στέλεχος της Goldman Sachs πως είναι αριστερός και κατά του κεφαλαίου» είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχολιάζοντας την υποψηφιότητα Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή «LiveNews» στο Mega για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη, είπε πως «αυτές τις ημέρες φωτίζεται το πολιτικό κενό μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχασε την ψυχή του και αυτό έγινε πριν από πολλά χρόνια».

Μάλιστα, η κυρία Κωνσταντοπούλου τόνισε πως «στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη βλέπω μια αναβίωση του Αλέξη Τσίπρα».

Κωνσταντοπούλου: Βλέπω διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ -Μακάρι να υπήρχε σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση

«Σημασία έχει ποιες αξίες υπηρετείς. Με άδεια έδρανα των 47 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπερασπίζεσαι τους αδύναμους. Τον κόσμο τον υπερασπίζεσαι όταν θυσιάζεις κάτι δικό σου. Πολλοί άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ έχασαν την εμπιστοσύνη τους. Και εγώ γι’ αυτό έφυγα. Η άποψή μου είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάστηκε στην εντολή που είχε και ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση και αυτό δεν αλλάζει με επικοινωνιακούς τρόπους. Στο πρόσωπο του Κασσελάκη αναζητείται το νέο, αλλά εγώ αυτό που βλέπω είναι πολύ παλιό. Έχουμε χορτάσει από τους πολιτικούς που άλλα λένε και άλλα κάνουν. Βλέπω διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ. Μακάρι να υπήρχε σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση», τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Κωνσταντοπούλου για Κασσελάκη: Ουρανοκατέβατη λύση, χωρίς πορεία στην κοινωνία

«Από το 2015 έχουμε ένα κόμμα που άλλα έλεγε και άλλα έκανε. Έτσι και ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία προηγούμενη πορεία στην κοινωνία και στα κοινωνικά κινήματα να εμφανίζεται ως μία ουρανοκατέβατη λύση, που σε πολλούς φαντάζει μία επιλογή. Είναι ένας άνθρωπος που του έχουν χτίσει έναν ρόλο και προσπαθεί να ανταποκριθεί, αλλά πιστεύω πως δεν θα μπορεί να το στηρίξει για πολύ, καθώς πιστεύω πως δεν υπάρχει υπόβαθρο και περιεχόμενο», υπογράμμισε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Άλλο να πεις το βιογραφικό σου και άλλο να προσπαθείς να χτίσεις μία εικόνα που η πραγματικότητα δεν μπορεί να το υποστηρίξει. Η πορεία του καθενός είναι σεβαστή, αλλά το να έχεις κάνει μία επιλογή και μετά να προσπαθείς να το παρουσιάσεις διαφορετικά, πως θες να αποκηρύξεις το κεφάλαιο, είναι μία προσπάθεια να το παρουσιάσεις διαφορετικά», πρόσθεσε.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε επίσης για τον κ. Κασσελάκη πως «εμένα αυτό που με απασχολεί είναι να αλλάξουμε τον κόσμο και δεν πιστεύω πως ο Κασσελάκης θα αλλάξει τον κόσμο, ούτε κανένας από τους υπολοίπους».

Δείτε όσα είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Megatilestwra