Πήρε θέση και τα είπε χωρίς φίλτρα: Ο Καλυβάτσης «την είπε» στο Μπέο αλλά και στους πολίτες του Βόλου

“Ο λόγος του και μόνο είναι αρκετός για να στρίβω το κεφάλι από την άλλη πλευρά – Μόνο μαγεμένοι μπορεί να είναι για να ψηφίζουν έναν τέτοιο άνθρωπο” σημείωσε ο ηθοποιός

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» έκανε ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για τα πρόσφατα σχόλια που έκανε ο Αχιλλέας Μπέος το βράδυ της επανεκλογής του ως δήμαρχος Βόλου, κάνοντας τη δική του τοποθέτηση.

«Όλο αυτό είναι στο πλαίσιο της ελληνικής ακατανόητης πραγματικότητας. Για κάποιους λόγους, τους οποίους εμείς που δεν ζούμε στον Βόλο αγνοούμε, οι άνθρωποι εκεί στηρίζουν έναν άνθρωπο σαν τον κύριο Μπέο», είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

«Δεν μου έχει κάνει κάτι προσωπικά αλλά ο λόγος του και μόνο μου είναι αρκετός για να στρίβω το κεφάλι από την άλλη πλευρά κάθε φορά που τον ακούω», τόνισε ο ηθοποιός.

«Τώρα οι άνθρωποι εκεί δεν ξέρω τι τους κάνει. Μπορεί να τους δίνει μία πάστα στον καθένα τη βδομάδα, μπορεί να τους δίνει κανένα 20αρικάκι και να τους λέει: ψηφίστε με και θα τα βρούμε. Δεν ξέρω, κάτι κάνει πάντως και τους έχει μαγέψει. Μόνο μαγεμένοι μπορεί να είναι για να ψηφίζουν έναν τέτοιο άνθρωπο», σχολίασε στη συνέχεια ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Δείτε το βίντεο

tilestwra