Πήρε θέση μετά από καιρό: O Μπογδάνος μίλησε για πρώτη φορά για τον Κασσελάκη και είπε σκλnρά λόγια 

«Βγάλτε την έμφυλη ταυτότητα που διαρκώς μας προβάλλει ο κύριος…»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μάκπμεθ που είναι προγραμματισμένος για σήμερα (19/10) στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης 19/10 στην εκπομπή “Super Κατερίνα” χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη ως “μηδενικό” πολιτικά που “μας δουλεύει” τονίζοντας πως αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος πολιτικός στη θέση του, δε θα είχε την ίδια ευνοϊκή αντιμετώπιση.

«Να είναι καλά οι άνθρωποι, τους εύχομαι το καλύτερο, όταν δυο άνθρωποι αγαπιούνται, μόνο να χαίρεται θα έπρεπε κάποιος που είναι παρατηρητής. Για να περάσω όμως στην ουσία, αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης, εάν δεν ήταν γκέι, την ώρα που έχουμε δημοτικές και περιφερειακές εκλογές έφευγε, έχουμε πολέμους, τρομοκρατικά χτυπήματα, γενικώς γης μαδιάμ στον πλανήτη, και σηκωνόταν και έφευγε για να πάει να κάνει surprise wedding in USA, στα Χάμπτονς, στη Ριβιέρα της Νέας Υόρκης, θα λέγαμε ότι πρόκειται περί γελοιότητας και ότι ζει στον κόσμο του ή όχι;

Δεν κάνω διαχωρισμός, την ίδια κριτική που ασκώ στον ετεροφυλόφιλο την ίδια ασκώ και στον ομοφυλόφιλο. Σας λέω, βγάλτε την έμφυλη ταυτότητα που διαρκώς μας προβάλλει ο κύριος Κασσελάκης γιατί προφανώς δεν έχει τίποτα άλλο πολιτικό να προβάλλει, και βάλτε τον Τσίπρα ή οποιονδήποτε άλλο πολιτικό…» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

«Μας δουλεύει ο κύριος Κασσελάκης μέσα στη χειρότερη δυνατή περίοδο και μας δείχνει ότι ζει στον πολιτικό του κόσμο. Εγώ, λυπάμαι τον ΣΥΡΙΖΑ. Πολιτικά είναι μηδενικό και μας παίζει συνεχώς την έμφυλη ταυτότητά του. Και πάνω στην ώρα που ο κόσμος καίγεται, σου λέει θα πάω να κάνω suprise wedding party στη Νέα Υόρκη. Ας το έκανε σε ουδέτερη περίοδο. Είναι αυτός αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης;» πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

tilestwra