«Παίρνω φαρμακευτıκή αγωγή»: Μίλησε ανοιχτά ο Νίκος Χαρδαλιάς για το πρόβλημα υγείας του

Ο Νίκος Χαρδαλιάς φιλοξενήθηκε στο Πρωινό και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, που αντιμετώπισε πριν από δύο χρόνια. Όπως αποκάλυψε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, παίρνει αγωγή και αθλείται, μετά την επέμβαση. Με την ευκαιρία, δείτε το προεκλογικό σποτ του Νίκου Χαρδαλιά.

Όσα αποκάλυψε

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Χαρδαλιάς είπε: «Πέρασα ισχαιμικό επεισόδιο στις 16 Αυγούστου 2021. Το έπαθα μετά από έξι μέρες αγρυπνίας. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα με την καρδιά. Κατάλαβα πως κάτι δεν πήγαινε καλά, μίλησα με τον καρδιολόγο μου και έσπευσα. Όλα καλά. Πρέπει να κοιμάσαι, να ακολουθείς τις οδηγίες. Το να κοιμάσαι 5-6 ώρες την ημέρα είναι σημαντικό. Από τότε έχω αλλάξει σε γενικές γραμμές τον τρόπο της ζωής μου. Περισσότερη άθληση, όχι όση θα ήθελα».

«Παίρνω και φαρμακευτική αγωγή μετά την επέμβαση. Δε φοβήθηκα ποτέ. Ο φόβος είναι κάτι σχετικό. Εμείς ήμασταν έξι μέρες που είχαμε 583 φωτιές. Δεν ήθελα να κοιμηθώ και να ξυπνήσω και να έχω χάσει κάποιον» πρόσθεσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Δείτε το βίντεο

tilestwra