Παναγιώτης Μαγουλάς: Έφυγε ο 25χρονος chef με το vegan κρεοπωλείο που γνωρίσαμε στους Dragons Den ή χάκαραν τον λογαριασμό του;

Παναγιώτης Μαγουλάς: Τον γνωρίσαμε μέσα απο τους Dragons Den που παρουσίασε την πρωτοποριακή ιδέα του για vegan κρέας

O 25χρονος σεφ έκανε τους πάντες να θέλουν να γίνουν vegan με έναν πραγματικά πρωτότυπο τρόπο.

Ο νεαρός σεφ, ήταν ήδη γνωστός στη χορτοφαγική κοινότητα μέσα από τις vegan συνταγές που ανέβαζε στη σελίδα του στο instagram, “Vegan Reality”.

Όταν μέσα στην πανδημία, έχασε τη δουλειά του στο vegan εστιατόριο που δούλευε, προέκυψε η ιδέα να ανοίξει το δικό του vegan “κρεοπωλείο”, με προϊόντα φυτικού κρέατος.

Με τη συμμετοχή του στο Dragon’s Den, ο μόλις 25χρονος σεφ, αγαπήθηκε γρήγορα από το ευρύ κοινό για το επιχειρηματικό του σχέδιο.

Η καινοτόμα ιδέα του, για ένα χορτοφαγικό “κρεοπωλείο”, κέρδισε και τους επιχειρηματίες του Dragon’s Den, με 3 από αυτούς να επενδύουν το ποσό των 60.000 ευρώ στην εταιρεία του.

Ο Vegan Chef Πάνος Μαγουλάς, με την ιδέα του για το “Vegan Κρεοπωλείο με την επωνυμία “Ο ΒΕΓΚΑΝ 269” κατάφερε να πείσει τον Λέων Γιοχάη, την Λίλη Περγαντά και την Μαρία Χατζηστεφανή να επενδύσουν συνολικά 60.000 ευρώ για το 36% της εταιρείας.

Πάνος Μαγουλάς: Εισέπραξε την αγάπη του κόσμου

Συγκεκριμένα, συγκέντρωσε πλήθος θετικών σχολίων, με πολλούς να παραδέχονται ότι είναι ο διαγωνιζόμενος που ξεχώρισε στο ελληνικό Dragon’s Den. Καινοτόμος, σίγουρος και με πολύ αυτοπεποίθηση.

Παναγιώτης Μαγουλάς: Έφυγε ο 25χρονος chef με το vegan κρεοπωλείο που γνωρίσαμε στους Dragons Den

Το μήνυμα το μεσημέρι του Σαββάτου μέσα από τη σελίδα του στο instagram

“Ο Παναγιώτης Μαγουλάς έφυγε στις 12:38 30/09 – Παρακαλώ μην στέλνετε μηνύματα”.

Το μήνυμα πάγωσε το κοινό του αλλά και εμάς. Από τι έφυγε, πως, τι είχε, πως έγινε, είχε ατύχημα; Αυτά τα ερωτήματα δεν κατάφερε κανείς να μας τα απαντήσει μέχρι την ώρα που γράφετε το ρεπορτάζ.

Τις επόμενες ώρες θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τον αγαπητό νεαρό chef με την καταπληκτική ιδέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Αναστάτωση το τελευταίο 24ωρο: Ζει ο chef Παναγιώτης Μαγουλάς;

Καμία δήλωση από την υπεύθυνη της διοργάνωσης Vegan Life Festival στην οποία θα εμφανιζόταν ο Παναγιώτης Μαγουλάς.

Στον προσωπικό του λογαριασμό, κάποιοι αναφέρουν ότι οι σελίδες του στο facebook και instagram έχουν χακαριστεί.

Ωστόσο, ο Λέων Γιοχάι, απαντάει στα μηνύματα ακολούθων του που ανησυχούν μετά το story που δημοσιεύθηκε, ότι ο λογαριασμός χακαρίστηκε και πως ο Παναγιώτης είναι εν ζωή. Επίσης, σε άλλο μήνυμα έγραψε ότι κάνουν προσπάθεια να πάρουν πίσω τους λογαριασμούς του στο instagram.

Καμία επίσημη ανακοίνωση έως αυτή την ώρα και καμία επίσημη απάντηση δεν έχουμε λάβει.



Πηγή