Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Μπήκα στη Φάρμα με τηλεθέαση 26,5% και έκλεισε με 3%»

Όπως είδαμε χθες ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και Περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε στο Πρωινό Σου Σου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επαναφορά της Φάρμας και της δικής του συμμετοχής στο παρελθόν .Πιο συγκεκριμένα είπε

«καμιά σχέση δεν έχει η Φάρμα η σημερινή με την Φάρμα τη δικιά μας. Καμιά σχέση. Έκανε όμως ένα λάθος ο ΑΝΤ1 γιατί έδειχνε τους έρωτες της Αγγελική Ηλιάδη με τον Γρηγόρη. Η Φάρμα ήταν το μποστάνι, τα ζωάκια, οι ελιές και οι αγγαρείες. Εγώ κουβάλησα τόσο νερό που θα έσβηνα τη φωτιά στο μάτι. Από το πρωί μέχρι το βράδυ».

«Δεν γίνεται να πουλάς κάθε μέρα έρωτες και απεδείχθη αυτό. Μπήκα στη Φάρμα εγώ με 26,5% τηλεθέαση και έκλεισε με 3%. Αυτό λοιπόν κάτι λέει. Δεν μετάνιωσα για τη συμμετοχή μου αν και κουράστηκα πάρα πολύ, είναι για νέους ανθρώπους, αλλά αν χρειαστεί… θέλω να ξαναπάω».

«Η φετινή Φάρμα δεν μου αρέσει. Είναι κάτι κρυοκ…ο! Δεν μου αρέσει! Έφυγε από την άλλη την εκπομπή έφυγε ο Γαρδέλης και τελείωσε, ο οποίος είναι μόνος του ένα σενάριο. Δεν υπάρχει ο άνθρωπος, είναι μια ιστορία» πρόσθεσε επίσης ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

Δείτε το βίντεο

tilestwra