Πανελλήνια πρωτιά στο σκάκι για μαθητή και μέλος του Συλλόγου Τυφλών Αργολίδας

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού Τυφλών και Μερικώς Βλεπόντων, διακρίθηκε ο Δημήτριος Σιφάκης, ένας νέος με ιδιαίτερο ταλέντο. Το τουρνουά διεξήχθη στον Πειραιά και σε κεντρικό ξενοδοχείο με πολλούς διαγωνιζόμενους.

Ο τυφλός μαθητής που διέπρεψε στο σκάκι

Πρόκειται για τον Γιώργο Γαμβρουλά, μαθητή του 5ου δημοτικού σχολείου Άργους, ο οποίος βραβεύτηκε από από τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, Δημήτριο Σιφάκη, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο σκάκι, πανελληνίως.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: “Η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Ανατολικής Πελοποννήσου και ο Σύλλογος Τυφλών Ν. Αργολίδας «Η ΙΡΙΔΑ» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την πρωτιά και την βράβευση του μέλους μας Γιώργου Γαμβρουλά και μαθητή του 5ου δημοτικού σχολείου Άργους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού Τυφλών και Μερικώς Βλεπόντων, που διεξήχθη σε κεντρικό ξενοδοχείο του Πειραιά, από τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών Κο Δημήτριο Σιφάκη. Του ευχόμαστε καλή πρόοδο, να έχει πάντα επιτυχίες που τόσο αξίζει και τα σκαλοπάτια της ζωής του να είναι ακούραστα!”.

fanpage