Πανελλήνια συγκίνηση: Ο Βασίλης Καρράς έκανε παρέμβαση στο Fame Story: «Είμαι εδώ»

“Τι αγάπη είναι αυτή Χριστέ μου, τι ομορφιά” αναφώνησε ο Βασίλης Καρράς.

Μια μεγάλη έκπληξη στο τηλεοπτικό κοινό έκανε ο Βασίλης Καρράς, το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από το Live του Fame Story στο STAR. Ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής βγήκε τηλεφωνικά σε ζωντανή σύνδεση λίγες μόλις ώρες μετά την επιστροφή στο σπίτι από το διαβαλκανικό νοσοκομείο όπου βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα.

Έτσι, ο Βασίλης Καρράς σημείωσε χαρακτηριστικά με χαμόγελο και αισιοδοξία τα εξής. «Καλησπέρα σε όλο το ακροατήριο. Καλησπέρα στους φίλους μου εκεί, στο πάνελ, παντού. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, Νικόλα, για την φιλοξενία αυτή τη μικρούλα αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλο τον ελληνικό λαό και όλο το σινάφι μου για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τίποτα παραπάνω».

«Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι ομορφιά» αναφώνησε, εν συνεχεία, ο γνωστός τραγουδιστής το βράδυ της Παρασκευής στο μουσικό σόου του STAR. «Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αντώνης Ρέμος προκειμένου να εκφράσει και εκείνος δυο λόγια καρδιάς στον αγαπημένο του συνάδελφο, Βασίλη Καρρά με εκείνον να αποκρίνεται με νόημα: «Πιτσιρίκο… Πιτσιρίκο… Είμαι εδώ».

tilestwra