Πανικóς σε σχολείο: Κατέρρευσε καγκελόπορτα σε ΕΠΑΛ καταπλακώνοντας την υποδιευθύντρια

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα όταν η βαριά σιδερένια καγκελόπορτα του 2ου ΕΠΑΛ Βόλου Εσπερινό αποκολλήθηκε και κατέρρευσε, καταπλακώνοντας την υποδιευθύντρια Νατάσα Οικονόμου και έναν ακόμη καθηγητή του σχολείου.

Η εκπαιδευτικός έπεσε στο έδαφος και χτύπησε στο κεφάλι, στα χέρια και τα πόδια ενώ ο συνάδελφός της την μετέφερε στο Νοσοκομείο Η ίδια επισημαίνει ότι εάν είχαν επιστρέψει οι μαθητές στο σχολείο, δεν αποκλείεται να υπήρχαν και θύματα.

Τα όσα καταγγέλει η κα Οικονόμου είναι ενδεικτικά του θα είχε συμβεί αν είχε τραυματιστεί μαθητής και επισημαίνει την ανάγκη να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος σε ΟΛΑ τα σχολεία. 

Όπως επισημαίνει στην ανάρτησή της ” Τελικά, σκέφτομαι ότι πάλι καλά που συνέβη το γεγονός αυτό με αυτές τις συνθήκες σε μένα, γιατί θα μπορούσε να έχει συμβεί κάποιο ατύχημα σε βάρος μαθητών/-τριών ή περαστικών και να είναι πιο σοβαρές οι συνέπειες.

Γιατί, έτσι όπως στηριζόταν η συγκεκριμένη πόρτα χωρίς ασφάλεια (δείτε στη φωτογραφία το σίδερο στο πάνω μέρος), θα μπορούσαμε να θρηνήσουμε θύματα. Ευχαριστώ θερμά τον νεαρό και την κοπέλα που περνούσαν εκείνη την ώρα και έτρεξαν να μας βοηθήσουν.

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι/-ισσες, ζητήστε, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, από τον Δήμο να ελέγξει τα σχολειά σας – και δεν είναι προεκλογική πολεμική εναντίον του, ούτε είναι εμμονικοί όσοι λένε ότι είναι καιρός να ασχοληθεί με τα σοβαρά ζητήματα της πόλης.

Και αναζητήστε και οι ίδιοι/-ες πιθανές αιτίες δυνητικού κινδύνου, για να προστατεύσετε τα παιδιά και τους εαυτούς σας..”

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣtilestwra