Πασίγνωστος Έλλnνας τραγoυδιστής παντρεύτnκε άνδρα – Κρuφóς γάμος για τις θαuμάστριες

Το μουσικό γλέντι στο ανακαινισμένο σπίτι του με λίγους, καλούς φίλους που εμπιστεύεται και η προσπάθεια να μη δυσαρεστήσει τις θαυμάστριές του!

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον αγαπημένο του, που είναι μαζί για περισσότερο από έξι χρόνια

Σε σύμφωνο συμβίωσης προχώρησε πολύ γνωστός τραγουδιστής, νέος, ωραίος, επιτυχημένος και με μεγάλη απήχηση στις γυναικείες καρδιές. Το ζευγάρι επισφράγισε πριν από λίγο καιρό τον έρωτά του, που κρατάει περισσότερο από έξι χρόνια. Οι δύο άνδρες γνωρίστηκαν στη δισκογραφική εταιρεία με την οποία συνεργάζονταν. Γρήγορα ο ένας έγινε το «δεξί χέρι» του καλλιτέχνη και δεν πέρασε πολύς καιρός για να συνδυάσουν τα επαγγελματικά τους με τα προσωπικά τους. Ο συνεργάτης του τραγουδιστή μετακόμισε από τον πρώτο κιόλας καιρό στο σπίτι του, έπειτα από πρόταση του δημοφιλούς τραγουδιστή και από τότε δεν χώρισαν ποτέ.

H προσωπική του ζωή πρέπει προς ώρας να κρατηθεί κρυφή
Ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς να δίνουν δικαιώματα για αναφορές σχετικά με τη σεξουαλική τους ταυτότητα, καθώς αυτό, κατά την υπόδειξη των υπευθύνων δημοσίων σχέσεων της εταιρείας, θα έβλαπτε την καριέρα του, αφού ο δημοφιλής τραγουδιστής είναι μεγάλος καρδιοκατακτητής και στο πέρασμά του δημιουργεί πανικό στις γυναίκες κάθε ηλικίας. Έτσι, σύμφωνα με το μάνατζέρ του, η προσωπική του ζωή πρέπει προς ώρας να κρατηθεί κρυφή. Ο νέος και όμορφος τραγουδιστής όλα αυτά τα χρόνια που τον έχουμε γνωρίσει μέσα από τις μεγάλες επιτυχίες του δεν έχει αφήσει κανένα περιθώριο ή υποψία για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του, αυτό, άλλωστε, δηλώνει πάντα και στις συνεντεύξεις του, οπότε η θέση του είναι αρκετά δύσκολη, καθώς δεν θέλει να απογοητεύσει το κοινό του.

Κεκλισμένων των θυρών το πάρτι του γάμου τους

Έτσι, το ζευγάρι, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δέχτηκε να δεσμευτεί για το απόρρητο της πληροφορίας και για το λόγο αυτό, το πάρτι για το γάμο έγινε κεκλισμένων των θυρών, στο σπίτι τους, το οποίο οι δυο τους ανακαίνισαν πριν από λίγο καιρό με το κοινό τους γούστο. Στο πάρτι παρευρέθηκαν λίγοι συγγενείς του ζευγαριού, ελάχιστοι φίλοι και δύο κουμπάροι που ήταν οι κολλητοί φίλοι των δύο αντρών και φυσικά γνώριζαν από την αρχή τη σχέση τους, την οποία διαφύλαξαν και θα εξακολουθήσουν να το κάνουν, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δεν αποχωρίζεται τη βέρα του ο τραγουδιστής

Ο τραγουδιστής, πλέον, δεν αποχωρίζεται τη βέρα του, η οποία παραπέμπει περισσότερο σε ένα αντρικό δαχτυλίδι, όπου στο εσωτερικό της έχει γραμμένο το όνομα του αγαπημένου του, όπως και την ημερομηνία του γάμου τους. Το ίδιο, βέβαια, συμβαίνει και στην αντίστοιχη περίπτωση του συντρόφου του. Οι δυο τους φροντίζουν να μη φωτογραφίζονται μαζί, να μην έχουν κατ’ αποκλειστικότητα πριβέ εξόδους, παρά μόνο όταν βρίσκονται μαζί με παρέα και κοινούς γνωστούς.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝΤΙΜΕ στις 13/10

tilestwra