Πατέρας Κασσελάκη: «Έχω εξαιρετική άποψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο γιος μου μπορεί να τον νικήσει»

Για τη συντριπτική νίκη του γιου του στην εκλογική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ που διεξήχθη χθες Κυριακή, μίλησε ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, Θεόδωρος, στο Mega.

Όταν ρωτήθηκε ποια είναι η γνώμη του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη εκείνος είπε: «Eίναι εξαιρετική η άποψή μου για τον Μητσοτάκη. Στο νομό Χανίων είναι ο Στέφανος και ο Μητσοτάκης. Ο γιος μου μπορεί να τον κερδίσει. Και οι δυο ήταν στην Αμερική και ήρθαν στην Ελλάδα».

«Ο Στέφανος δεν πήγε στον Λευκό Οίκο γιατί ήταν λίγα τα χρήματα»

Πρόσθεσε ότι ο Στέφανος θα προχωρήσει, θα επαναπροσδιορίσει την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και θα πάρει τις αποφάσεις του για το πώς θα κινηθεί στη συνέχεια.

«Ο Στέφανος συμμετείχε στην καμπάνια του Μπάιντεν για γερουσιαστής, ενώ στη συνέχεια αρνήθηκε να πάει στο Λευκό Οίκο επειδή ήταν λίγα τα χρήματα. Όλοι οι εφοπλιστές μου έδωσαν συγχαρητήρια για τον Στέφανο», είπε στη συνέχεια.

«Πάντα πιστεύουμε στον λαό και ότι ο λαός πρέπει να ανταμειφθεί από εμάς στις προσπάθειές μας»

Αναφερόμενος στις πολιτικές πεποιθήσεις της οικογένειας ο κ Κασσελάκης είπε: «Είμαστε δημοκρατικοί εδώ και πολλά χρόνια. Όταν λέμε δημοκρατικοί εννοώ ότι πάντα πιστεύουμε στον λαό και ότι ο λαός πρέπει να ανταμειφθεί από εμάς στις προσπάθειές μας». Στο ίδιο πλαίσιο αναφέρθηκε και στην «τύχη να γνωρίσει τον Ανδρέα Παπανδρέου προσωπικά. Πραγματικά ήμουν πολύ ενθουσιασμένος, είχα την ευκαιρία να ακούσω και να μάθω πάρα πολλά και ήταν πάντα τα πιστεύω μας στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς».

Συμπλήρωσε ότι ο γιος του μιλάει έξι γλώσσες και πάντα είχε δώσει στην οικογένειά του καλά αποτελέσματα και στην ενασχόλησή του με την ναυτιλία η δουλειά του ήταν εξαιρετική. Παράλληλα, ανέφερε ότι είναι ενημερωμένος και μαθαίνει πολύ γρήγορα.

«Δεν είχε δικά του πλοία…»

Αναφερόμενος στην επαγγελματική δραστηριότητα του γιου του, είπε ότι δεν είχε δικά του πλοία αλλά ότι ήταν μαζί με Αμερικάνους επενδυτές που αγόρασαν κάποια πλοία και στην κατάλληλη στιγμή τα πούλησαν με καλά αποτελέσματα.

Όταν ρωτήθηκε εάν έχει βγάλει τα χρήματα για το υπόλοιπο της ζωής του ο Στέφανος εκείνος απάντησε ότι είναι μια χαρά οικονομικά.

Όταν ο γιος του του ανακοίνωσε την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, εκείνος τον συμβούλεψε να το σκεφτεί καλά, αλλά και να δει και τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είχα μία πληροφορία ότι διάφορες παρατάξεις είχαν οικονομικές δυσκολίες και δεν ήθελα να μπλέξουμε σε τέτοιες διαδικασίες. Του είπα ότι θα έχει την υποστήριξή μας, να είναι ικανός και να κοιτάξει να ενδιαφερθεί για τον λαό. Με απασχολεί πολύ το από σήμερα και πέρα. Ο Στέφανος έχει πολλή δουλειά», είπε.

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι σοβαρό κεφάλαιο στην πορεία του γιου μου»

Ο κ Θεόδωρος Κασσελάκης αναφερόμενος στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα είπε ότι αποτελεί σοβαρό κεφάλαιο στην πορεία του γιου του, ενώ εκτίμησε ότι είναι ικανός να ξεπεράσει τα εσωκομματικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς κινείται σε υψηλά standards και είναι manager.

Υπογράμμισε ότι ο Στέφανος μπορεί να βοηθήσει το ελληνικό κράτος. «Έχει ήθος, έχει ενδιαφέρον, είναι εργατικός και θα πάει πολύ καλά. Είναι ικανός και θα τα ξεπεράσει όλα. Πιστεύω με τα αποτελέσματα θα δείξει καλή διαγωγή», είπε.

Τέλος, ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη υποστήριξε ότι η οικογένειά του ταλαιπωρήθηκε άδικα με την υπόθεση του παραδικαστικού τονίζοντας ότι τελικά δικαιώθηκαν. «Ο Στέφανος ερχόταν στα δικαστήρια. Έχω πονέσει άδικα. Ο Θεός με έχει καλά και είμαι όρθιος», είπε.tilestwra