«Πατε καλά, τραγıκoί σεναρıογράφοι» Τα ‘χωσαν στη «Μουρμούρα», το τέλoς της κυρα Καίτης έκανε όλους να απορούν

Η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά Μουρμούρα έκλεισε 10 και πλέον χρόνια προβολής και έχει πια το ρεκόρ της μακροβιότερης ελληνικής κωμωδίας στην TV.

Φέτος είχαμε το τηλεοπτικό διαζύγιο αρχικά με τον “θάνατο” της Βουλίτσας, Ελένη Κοκκίδου για να έρθουν χθες 2 ακόμα αποχωρήσεις. Η μια αφορά την Κλέλια Ρένεση και η άλλη το ζευγάρι Βέλη-Άγγελος που τους υποδύονταν η Μαρία Χάνου με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη και στην σειρά μετακομίζουν μόνιμα στην Αμοργό. Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης ήδη όπως ίσως έχετε δει, είναι και ο πρωταγωνιστής της σειράς του ΑΝΤ1 «Ο πρώτος από εμάς».

Και οι 2 τηλεοπτικοί χωρισμοί δίχασαν και στεναχώρησαν το τηλεοπτικό κοινό, ενώ ειδικά για τον χωρισμό της Καίτης ( Κλέλια Ρένεση) με τον κυρ Ηλία (Βλαδίμηρο Κυριακίδη) θεώρησαν πως δεν είχε κανέναν νόημα και δεν ήταν λίγοι αυτοί που θεώρησαν πως ίσως να ήταν καλύτερο να βάλουν και τέλος στην σειρά παρά να συνεχίσουν με αλλαγές. H Καίτη Κίτσο του Πύργου και ο εφοριακός κυρ Ηλίας, αποφάσισαν να χωρίσουν και μάλιστα το ανακοίνωσαν θλιμμένοι και στην μικρή τους κόρη. Η εξέλιξη μάλλον αστεία ήταν, καθώς σεναριακά βρέθηκε ως αφορμή, η καλή σχέση που είχε η Καίτη με τον πρώην της. Οι δύο ηθοποιοί ωστόσο το «έζησαν» τηλεοπτικά με δάκρυα και αυτό είχε και μία προσωπική χροιά. Επί πέντε χρόνια οι δύο τους συνεργάστηκαν άψογα.


Με την Κλέλια να προχωράει και σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

Κάποιοι βέβαια χιουμοριστικά στάθηκαν και στην ατυχία του Κυριακίδη με τους δεσμούς τους στη σειρά και θυμήθηκαν την Δάφνη Λαμπρόγιαννη, την πρώτη του τηλεοπτική παρτενέρ.

tilestwra