«Πεθαiνοντας στην Ελλάδα»: Χαμός με το βίντεο του Διονύση Ατζαράκη

Ένα διαφορετικό βίντεο δημιούργησε αυτή τη φορά ο Διονύσης Ατζαράκης παρέα με τον Vibrator και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είπε κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο που μπορεί να πεθάνει κανείς στην Ελλάδα.

Ο Διονύσης Ατζαράκης είναι από τους πιο έξυπνους και επιτυχημένους κωμικούς της νέας γενιάς. Αυτό το αποδεικνύουν τα βίντεο που δημιουργεί ανά καιρούς και κάνει τους πάντες να γελάνε με τα αστεία του.

Δείτε το βίντεο

Ωστόσο, στο τελευταίο του βίντεο δεν είχε σκοπό να μας κάνει να γελάσουμε αλλά να προβληματιστούμε. Σε ένα πολύ σύντομο σκετσ συνάντησε τον γνωστό Youtuber Vibrator, o οποίος τον ρώτησε αν μπορεί να σκεφτεί πολύ γρήγορα με ποιους τρόπους μπορεί να πεθάνει κάποιος στην Ελλάδα. Για κάθε σωστή απάντηση θα έπαιρνε ένα ευρώ. Η πρώτη απάντηση του κωμικού ήταν ότι είναι πολύ λίγος ο χρόνος για μια τέτοια ερώτηση.

Χωρίς να χάνει άλλο χρόνο ο γνωστός κωμικός αποκάλυψε κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο που μπορεί να πεθάνει κάποιος στην Ελλάδα και μας έφερε στο μυαλό διάφορες υποθέσεις που απασχολούν διαχρονικά την ελληνική κοινωνία.tilestwra