Προειδοποιεί ο Κλέαρχος Μαρουσάκης: Όλα τούμπα μετά το «καλοκαιράκι» – Πότε έχουμε σοβαρή μεταβολή του καιρού

Καλοκαιρινός καιρός θα επικρατήσει σήμερα, Τρίτη, σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με προβλέψεις που έκανε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγος του OPEN, η ημέρα ξεκινάει με καλές καιρικές συνθήκες, όμως, κάνει ψύχρα ιδιαίτερα προς την Κεντρική και Βόρεια Ηπειρωτική χώρα, αλλά και στην Αττική.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης “διατηρείται ο ήπιος καιρός και σήμερα με καλοκαιρινές θερμοκρασίες το μεσημέρι, αν και θα βγει αστάθεια το απόγευμα, στα ηπειρωτικά, αλλά και το βράδυ προς το βορειοδυτικό Αιγαίο. Σύντομη μεταβολή του καιρού αύριο και από Πέμπτη ξανά καλοκαιρινές καιρικές συνθήκες τηρουμένων πάντα των αναλογιών σε σχέση με το μήνα που διανύουμε. Απολαμβάνουμε αυτή την καλοσύνη του καιρού, γιατί στο τελευταίο δεκαήμερο οι πιθανότητες δίνουν έντονη κακοκαιρία και με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας. Το καλοκαιράκι του Αγίου Δημητρίου το ζούμε τώρα”.

Καλοκαιρινός καιρός όλη την εβδομάδα

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ανέφερε ότι μέχρι τις 15 Οκτωβρίου δεν αναμένεται αλλαγή στον καιρό, ωστόσο δεν αποκλείεται κακοκαιρία στο τελευταίο δεκαήμερο. Συγκεκριμένα, ο μετεωρολόγος του Open ανέφερε πως προς το παρόν τα στοιχεία δείχνουν πως το τελευταίο 10ήμερο του Οκτώβρη θα μας επισκεφθεί μία σημαντική, κατά πάσα πιθανότητα, κακοκαιρία. «Ενδείξεις για σοβαρή μεταβολή του καιρού το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου» ανέφερε.

tilestwra