Πρώτη μέρα σχολείο για τα παιδιά της Φαίης Σκορδά – Έχουν γίνει ολόκληροι άντρες πια

Η Φαίη Σκορδά πέρα από γυναίκα και επαγγελματίας είναι και μαμά με πρώτη προτεραιότητα στη ζωή τα παιδιά της, τον Γιαννάκη και τον Δημητράκη. Λίγο πριν την μεγάλη σημερινή της (11/9) πρεμιέρα, λοιπόν, μέσα από τους δέκτες του ΣΚΑΙ με τη νέα ανανεωμένη εκπομπή της, Fay’s time, έκαναν «πρεμιέρα» τα σχολεία και η παρουσιάστρια άφησε τα παιδιά της έξω ακριβώς από την πόρτα του σχολείου.

Ο Δημήτρης πάει φέτος Δ’ Δημοτικού ενώ ο Γιάννης Λιάγκας Α΄Γυμνασίου.

Η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά

«Καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά κ καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς μας», ευχήθηκε η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία των παιδιών της με τις σχολικές τσάντες.

Το νέο της σπίτι

Μέσα στο καλοκαίρι πήρε την απόφαση να μετακομίσει και να μεταφερθεί μαζί με τα παιδιά της σε ένα καινούργιο σπίτι, γεγονός που αποκάλυψε πριν από περίπου ένα μήνα με τις κούτες που είχε αγοράσει για να πακετάρει τα πράγματα της.

Όπως κυκλοφόρησε, αποφάσισε να μετακομίσει σε νέο σπίτι, ξανά στα Νότια Προάστια, αλλά αυτή τη φορά πιο κοντά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα, ώστε να γίνεται και πιο εύκολα η μετακίνηση των παιδιών τους, τις ημέρες που εκείνα πηγαίνουν στον πατέρα τους.

Η Φαίη Σκορδά μας έχει ήδη δείξει μια από τις γωνίες του σπιτιού της. Η ίδια πόζαρε με μαύρο μίνι κολλητό φόρεμα μπροστά από έναν ολόσωμο καθρέφτη που έχει δίπλα από το καθιστικό της και όπως αποκαλύπτεται, το εσωτερικό είναι αρκετά μίνιμαλ, έχει γήινες αποχρώσεις και λευκούς τοίχους, τουλάχιστον στους κοινούς χώρους.

Φαίη Σκορδά νέο σπίτι

Ωστόσο, σε νέα φωτογραφία που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας πως ανυπομονεί να κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ, μας έδειξε ακόμη μια γωνιά του σπιτιού της, αποκαλύπτοντας πως έχει δυο σαλόνια.

Φαίη Σκορδά σπίτιtilestwra