Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Χαμάς αποκεφáλισε και έκaψε ζωντaνά βρέφn

Φρίκη από τις πράξεις των τρομοκρατών της Χαμάς που αποκεφάλισαν και έκαψαν ζωντανά βρέφη στο κιμπούτς Κφαρ Αζα στο Ισραήλ.

Σύμφωνα με βρετανίδα ανταποκρίτρια στο κιμπούτς βρέθηκαν αποκεφαλισμένα πτώματα μικρών παιδιών από τρομοκράτες της Χαμάς, τα οποία ανακάλυψε ο ισραηλινός στρατός όταν πλησίασε και βρήκε «αναποδογυρισμένα παιδικά κρεβάτια».

Σύμφωνα με επίσημα νούμερα που δίνει το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ, 900 άτομα κάθε ηλικίας φέρονται να «σφαγιάστηκαν», ενώ 2.700 είναι οι τραυματίες και περίπου 100 «έχουν απαχθεί».

Η εικόνα που κάνει τον γύρω του διαδικτύου και σοκάρει είναι ένα φορτηγό γεμάτο απανθρακωμένα και αποκεφαλισμένα πτώματα. Ωστόσο ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί η γνησιότητα της φωτογραφίας.

Το Κφαρ Άζα απέχει λίγες εκατοντάδες μέτρα από τα σύνορα με τη Γάζα. Οι στρατιώτες που κλήθηκαν στο σημείο, μπορεί να περίμεναν να βρεθούν μπροστά σε φρικαλεότητες, αλλά αυτά που είδαν ήταν πολύ χειρότερα από όσο φαντάζονταν.

Μαρτυρίες στρατιωτών μιλούν για ολόκληρες οικογένειες νεκρές πάνω στα κρεβάτια τους, ακόμη και για νεκρά μωρά και μικρά παιδιά, κάποια από τα οποία ήταν αποκεφαλισμένα.

Μία άλλη φωτογραφία ντοκουμέντο που σοκάρει είναι μέσα από ένα σπίτι και το αιματοβαμμένο παιδικό κρεβάτι

Πλάνα με δεκάδες πτώματα να μεταφέρονται μετέδωσε και το γαλλικό δίκτυο BFMTV

tilestwra