Πύργος: Ο κακός χαμός με «ματάκια» – Σκαρφάλωνε στο μπαλκόνι νεαρής και της έκλεβε εσώρουχα

Πύργος: Ο κακός χαμός με «ματάκια» – Σκαρφάλωνε στο μπαλκόνι νεαρής και της έκλεβε εσώρουχα

Μία αρρωστημένη ιστορία που λάμβανε χώρα εδώ και καιρό στον Πύργο αποκαλύφθηκε πρόσφατα μετά την σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr, ο 38χρονος έγινε αντιληπτός το βράδυ της Τετάρτης (8/11), σε κεντρικό δρόμο της πόλης να πηδά από μπαλκόνι ημιόροφου πολυκατοικίας.

Τον 38χρονο αντιλήφθηκε πολίτης ο οποίος στη συνέχεια τον καταδίωξε ενώ παράλληλα ενημέρωσε και την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε αναζητήσεις που έκαναν εντόπισαν τον 38χρονο και η συνέχεια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Πύργου. Εκεί βρέθηκε και η νεαρή ενοικιάστρια του διαμερίσματος στο οποίο είχε σκαρφαλώσει ο 38χρονος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 38χρονος φέρεται να είχε βάλει στο μάτι την εντυπωσιακή νεαρή και ο θαυμασμός του να έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο.

Ο 38χρονος από τη μία προσπαθούσε να γίνει μάρτυρας της ιδιωτικής ζωής της νεαρής, κρυφοκοιτώντας μέσα στο σπίτι της ενώ βρισκόταν στο μπαλκόνι της. Από την άλλη ο 38χρονος δεν δίσταζε να κλέβει τα εσώρουχά της από την απλώστρα που είχε στο μπαλκόνι της και να τα χρησιμοποιεί για να αυνανίζεται και να ικανοποιεί τις αρρωστημένες του φαντασιώσεις.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν το θύμα υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 38χρονου.

Πηγή