Ραγίζουν καρδιές για την Άντζελα Μανδαλιού: Παντρεύτηκε και 8 ημέρες μετά σκoτώθnκε στη Λιβύη

Απίστευτη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της Άντζελας Μανδαλιού, του αδερφού της Φίλιππου κι ακόμη τριών νέων ανθρώπων σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Λιβύη.

Για τις συνθήκες κάτω υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα στη Λιβύη όπου πέντε μέλη της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής έχασαν τη ζωή τους μίλησε νωρίτερα σήμερα ο Γιώργος Σαγιάνος, πρόεδρος του ευρωπαϊκού σχολείου της Βεγγάζης.

Σύμφωνα με τον κ. Σαγιάνο. στις 10 το πρωί της Κυριακής το C-130 έφτασε στη Λιβύη με τον γενικό πρόξενο, Σταύρο Βενιζέλο, τους τρεις μεταφραστές – εκ των οποίων τα δύο είναι παιδιά του προέδρου της ελληνικής κοινότητας – καθώς επίσης και 15 μέλη της αποστολής (νοσηλεύτριες, τραυματιοφορείς, στρατιώτες).

Τα μέλη της ελληνικής αποστολής αναχώρησαν από το αεροδρόμιο προς την πόλη Ντέρνα με ένα καινούργιο λεωφορείο και δύο οχήματα του στρατού για συνοδεία. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ευρωπαϊκού σχολείου της Βεγγάζης επειδή η εθνική οδός στη Λιβύη έχει καταστραφεί, τα μέλη της ελληνικής αποστολής αναγκάστηκαν να περάσουν μέσα από βουνά και χωριά. Στον δρόμο αυτό έχασαν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Άντζελα Μανδαλιού, κόρη του προέδρου της ελληνικής κοινότητας, το περασμένο μόλις Σάββατο είχε παντρευτεί. Οκτώ μέρες μετά έμελε να χάσει τη ζωή της.

Φίλοι της έχουν κατακλύσει τα social media με συγκινητικές αναρτήσεις: Σοκ δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό πριν λίγες μέρες σου στέλναμε τις ευχές για το γάμο σου και τώρα….Καλό ταξίδι – γράφει μία από αυτές.tilestwra