Σάρα Σαμπάιο: Λατρεύει τη γυμναστική, κάνει πιλάτες και με μαγιό σου δείχνει τα αποτελέσματα

Η Σάρα Σαμπάιο είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο supermodel, το οποίο έχει διακριθεί για την εμφάνισή της σε εξώφυλλα περιοδικών μόδας και σε καμπάνιες για μεγάλους οίκους μόδας.

Γεννημένη στην Πορτογαλία, η Σάρα κατάφερε να κάνει το μεγάλο άλμα στην παγκόσμια σκηνή της μόδας, προσθέτοντας στο βιογραφικό της εμπειρίες όπως η συμμετοχή της στο διάσημο show της Victoria’s Secret αλλά και εμφανίσεις στα πιο σημαντικά fashion shows παγκοσμίως.

Παρά το απαιτητικό της επάγγελμα, η Σάρα δεν παραμελεί την προσωπική της ζωή και την αγάπη της για τη γυμναστική. Με έναν αυστηρό προγραμματισμό, εντάσσει στην καθημερινότητά της τακτικές συνεδρίες πιλάτες, μια μορφή άσκησης που την βοηθά να διατηρεί την φυσική της κατάσταση και να διατηρεί τις καμπύλες της.

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή στις φωτογραφίες της με μαγιό, όπου η Σάρα εκθέτει με περηφάνια το γυμνασμένο της σώμα, αποτελεσματικό διαφημιστικό εργαλείο τόσο για τα brands με τα οποία συνεργάζεται όσο και για την ίδια την προώθηση του υγιεινού τρόπου ζωής.



Το διαβάσαμε ΕΔΩ