Σάρωσε τα πάντα: Το σκίτσο του Αρκά που όλοι πίστεψαν πως στοχεύει τον Κασσελάκη

Αναβρασμός επικρατεί στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ, μία ημέρα πριν πραγματοποιηθούν οι επαναληπτικές εκλογές για την εκλογή προέδρου του κόμματος.

Αίσθηση ανάμεσα στα υπόλοιπα προκάλεσε και δήλωση Κασσελάκη περί «τουρκικού κρατιδίου στην Κύπρο».

Από την πλευρά του ο γνωστός σε όλους Αρκάς, με ένα καυστικό σκίτσο προκάλεσε σύγχυση, αφού πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι έσπευσαν να υιοθετήσουν την άποψη πως το συγκεκριμένο σκίτσο απευθύνεται στη συγκεκριμένη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη.

Κάποιοι μάλιστα το έγραψαν και στα σχόλια κάτω από τη δημοσίευση του σκίτσου – η οποία… σάρωσε κυριολεκτικά αφού προκάλεσε άπλετο γέλιο!

Σημειώνεται ότι η αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη που αποκάλεσε το ψευδοκράτος «κρατίδιο» ήταν το εναρκτήριο λάκτισμα για μια από τις σφοδρότερες αντιπαραθέσεις ανάμεσα στους συνυποψηφίους για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και έντονων συζητήσεων μεταξύ των στελεχών του, αποκαλύπτοντας τη διχόνοια, που επικρατεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ο Αρκάς, καθώς και ΜΜΕ και αρθρογράφοι, χαρακτήρισαν τις επικρίσεις απόπειρα λογοκρισίας, ενώ υποστήριξαν ότι η σάτιρα του Αρκά στοχεύει το φαινόμενο της πολιτικής ορθότητας, επειδή το θεωρεί επικίνδυνο και ικανό να απειλήσει κατοχυρωμένα δημοκρατικά δικαιώματα και την ελευθερία του λόγου.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο πράγματι το σκίτσο με… το άλογο, τον ιππότη και την αλογόμυγα απευθύνεται στο φαινόμενο Κασσελάκης, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι μπαίνει στη λίστα με τα καλύτερα του αγαπημένου σκιτσογράφου!

Δείτε το επίμαχο σκίτσο του Αρκά:



tilestwra