«Σας αναγκάζουν να εμβολιάζεστε κατά του κορωνοϊού για να σας δίνουν μετά φάρμακα για τις παρενέργειες»!

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη του Δρ Γουίλιαμ Μάκης, ο οποίος είπε πως οι φαρμακευτικές εταιρείες εξανάγκασαν τις κοινωνίες να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού ώστε εν συνεχεία να τους παρέχουν τα… απαραίτητα φάρμακα για να αντιμετωπιστούν οι παρενέργειές τους!

Μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η Pfizer εξαγοράζει εταιρείες που παράγουν αντιθρομβωτικά φάρμακα. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζει πως έχουν αυξηθεί αναίτια τα εγκεφαλικά και τα εμφράγματα.

«Θέλουν όλοι μας να λαμβάνουμε αυτά τα εμβόλια για όσο μπορεί το σώμα μας να τα λαμβάνει, καθώς αρρωσταίνουμε όλο και πιο πολύ…

@maxaamillionPfizer and Moderna Want to Sell You Drugs for the Injuries That They’re Causing Dr. William Makis: “They acquired drugs to treat blood clots in children just before they rolled out the vaccines in kids that are going to cause blood clots in kids.”

♬ original sound Maxxamillion

Υπάρχει κι ένα 2ο συστατικό, το οποίο είναι ακόμη πιο μοχθηρό σ’ αυτό το συνδρομητικό μοντέλο, των φαρμακευτικών κολοσσών, κι αυτό είναι ότι στη συνέχεια θα σας πουλήσουν τα φάρμακα που χρειάζεστε για να ζήσετε, για να αντιμετωπίσετε τις παρενέργειες που εκείνοι σας προκάλεσαν ευθύς εξαρχής!

Γι’ αυτό και η Pfizer εξαγοράζει εταιρείες που παράγουν αντιθρομβωτικά φάρμακα…»

Ο Δρ Γουίλιαμ Μάκης απέκτησε προπτυχιακό 4ετές πτυχίο στην Ανοσολογία στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο, πτυχίο ιατρικής στο Πανεπιστήμιο McGill και πραγματοποίησε 5ετή ιατρική εξειδίκευση στην Πυρηνική Ιατρική Ακτινολογία και Ογκολογία. Εργάστηκε για το AHS στο Cross Cancer Institute ως Επικεφαλής του Προγράμματος Θεραπείας Ιατρικού Ισότοπου Καρκίνου και είμαι Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Ακτινολογίας στο Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα.

Είναι συγγραφέας πάνω από 100 δημοσιεύσεων σε διεθνή ιατρικά περιοδικά.

Να υπενθυμιστεί ότι για το τέλος της «κανονικότητας» μας προειδοποιεί ο καθηγητής Πνευμονολογίας και αντιπρόεδρος της ελληνικής πνευμονολογικής εταιρείας Νίκος Τζανάκης, καθώς υποστηρίζει ότι ο χειμώνας που έρχεται θα είναι δύσκολος, όχι μόνο εξαιτίας του κορωνοϊού, αλλά και λόγω της γρίπης και του RSV. 

Όπως τόνισε «τα μηνύματα για τον φετινό χειμώνα δεν είναι ενθαρρυντικά καθώς μας περιμένει τριπλή επίθεση γρίπης, κορωνοϊού και συγκυριακού ιού (RSV)».

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πως θα υπάρξουν εκ νέου νέες πιέσεις στην κοινωνία για να εμβολιαστεί για άλλη μία φορά!Πηγή