Σε κώμα η Μαίρη Χρονοπούλου: Δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή – Πολύ βαριά η κατάστασή της

“Προσευχηθείτε παιδιά, προσευχηθείτε να επανέλθει και να δώσει σημεία ζωτικότητας περισσότερης”, δήλωσε ο φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, Θωμάς Χούντας.

Δύσκολες είναι οι στιγμές που περνά η αγαπημένη ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία είχε ατύχημα και δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η ηθοποιός φέρει τραύμα στο δεξιό μετωπιαίο τμήμα του κρανίου της και βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση.

“Σε τέτοιες καταστάσεις χορηγείται αποιδηματική θεραπεία για την απορρόφηση του οιδήματος και του αιματώματος που έχει επεκταθεί σε ένα μεγάλο μέρος του εγκεφάλου της, σύμφωνα με την αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε η ηθοποιός κατά τη μεταφορά της στα επείγοντα περιστατικά, την περασμένη Κυριακή”, γράφει η εφημερίδα.

Αναφέρεται δε, ότι “οι γιατροί ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα”, αλλά και ότι “η Μαίρη Χρονοπούλου μάχεται δυνατά, αφού οι ζωτικές λειτουργίες της είναι άριστες και δεν υπάρχει καμία επιπλοκή στην αναπνοή ή την καρδιά της”.

“Δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή”

Η αγαπημένη ηθοποιός γλίστρησε από τα σκαλοπάτια του σαλονιού του σπιτιού της στην Παιανία, χτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι και μένοντας πεσμένη και αναίσθητη στο δάπεδο για ώρες.

“Δεν είναι καλά τα πράγματα παιδιά προς το παρόν, αλλά ας κάνουμε λίγο υπομονή, εκτός από τα δημοσιεύματα τα οποία είδατε. Περιμένουμε να μας πουν οι γιατροί αν τα πράγματα πάνε καλύτερα ή χειρότερα. Προς το παρόν είναι σε στάσιμη κατάσταση, διασωληνωμένη και η γυναίκα δίνει την μεγάλη μάχη της ζωή της, για να κρατηθεί στη ζωή. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος και καταρρακωμένος από όλη την ημέρα στο νοσοκομείο”, είπε αρχικά ο στενός φίλος της ηθοποιού, Θωμάς Χούντας, μιλώντας στο MEGA.

“Προσευχηθείτε παιδιά, προσευχηθείτε να επανέλθει και να δώσει σημεία ζωτικότητας περισσότερης”, συμπλήρωσε.

Tilestwra