«Σε χρειάζομαι κοντά μου ακούς;»: Συγκλονίζει η σύντροφος του Γιώργου Δασκαλάκη για τη μεγάλη του μάχη με τον καρκίνο

Ο Γιώργος Δασκαλάκης μπορεί να δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο, όμως, παραμένει δυνατός και αισιόδοξος, ενώ στο πλάι του βρίσκεται συνεχώς η σύντροφός του, Μαρία Ντινόρη.Ο τραγουδιστής μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τις μάχες που δίνει με τον καρκίνο και παίρνει δύναμη από τις ευχές και τις προσευχές τους.

Ποιος ο λόγος της επίσκεψης του Γιώργου Δασκαλάκη στον Ευαγγελισμό

Έτσι, χθες, ο τραγουδιστής ταξίδεψε από την Ρόδο στην Αθήνα και πήγε στον Ευαγγελισμό, προκειμένου να κάνει μια πολύ σημαντική εξέταση, το γνωστό Pet Scan, για να μάθει από τα αποτελέσματά της εξέτασης αυτής σε ποιο στάδιο βρίσκεται η κατάσταση της υγείας του και αν θα συνεχίσει ή όχι τις χημειοθεραπείες και έκανε μία σχετική ανάρτηση.

Ειδικότερα, ανάρτησε μία φωτογραφία με τον ίδιο ξαπλωμένο στο κρεβάτι του νοσοκομείου στο προφίλ του στο facebook και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Καλησπέρα Αγάπες μου! ΠΟ@@@ καρκίνε είσαι τελικά καλός παίκτης…έχεις πάρει προβάδισμα νομίζεις εεεε??? Μπορει…Αλλά είμαι και εγώ καλός όμως…θα φανεί σε λίγο στο χειροκρότημα!!!

Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!!ΑΜΗΝ».

Την ανάρτησή του σχολίασε και η σύντροφός του, υπογραμμίζοντας «Ζωή μου τίποτα δεν έχει τελειώσει. ΕΣΥ έχεις τον τελευταίο λόγο!Σ αγαπώ και η αγάπη κάνει θαύματα!!! Ζήσε… είσαι ήδη νικητής…σε χρειάζομαι κοντά μου ακούς;».

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο τραγουδιστής πήρε το αεροπλάνο και επέστρεψε στη Ρόδο, αναμένοντας τα αποτελέσματα.

Tilestwra