«Σε 15 μήνες ξεκληρίστηκε η οικογένειά μου»: Συγκινεί ο Φίλιππος Καμπούρης μετά τον θάνατο της αδερφής του

Στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” και τον δημοσιογράφο Στρατή Λημνιό μίλησε ο Φίλιππος Καμπούρης.

Ο ίδιος αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον θάνατο της αδελφής του και δημοσιογράφου, Τζίνας Ντρούλις.

Η εξομολόγηση του Φίλιππου Καμπούρη και η αποκάλυψη για τις τελευταίες στιγμές της Τζίνας Ντρούλις “ράγισαν” καρδιές.

Όσα είπε ο Φίλιππος Καμπούρης

«Μέσα σε 15 μήνες ξεκληρίστηκε η οικογένειά μου, έχασα τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και πριν λίγο καιρό, την αδερφή μου, Τζίνα Ντρούλις.

Τραγικές στιγμές για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τον έναν θάνατο μετά τον άλλον…Έλεγα μου κάνει κάποιος πλάκα. Ήταν σκληρό και έλεγες “γιατί”, αλλά ήταν θέλημα Θεού. Η απώλεια της αδερφής μου ήταν το τελειωτικό ισοπέδωμα, το τελειωτικό χτύπημα.

Όλα ξεκίνησαν μετά τον θάνατο της μητέρας μου, είχε κάποια πρηξίματα, είχε κάποια θέματα και δεν αισθανόταν καλά. Συναντιόμασταν πάντα βραδινές ώρες, κάποια στιγμή συναντηθήκαμε μέρα, τη βλέπω και παθαίνω σοκ. Της λέω “δεν είσαι καλά”. Είχε αλλάξει το χρώμα της, είχε αδυνατίσει πολύ και πάει να κάνει μια σειρά εξετάσεων. Βγαίνουν οι απαντήσεις και με πήρε η γιατρός με κλάματα και μου λέει το μαντάτο ότι η αδερφή μου έχει καρκίνο… όγκο στο συκώτι. Εντοπίζεται ότι είχε καρκίνο και στο παχύ έντερο και στην κοιλιακή χώρα και ξεκινά τις χημειοθεραπείες. Το τελευταίο διάστημα είχε προβλήματα πολλά… αναγκάστηκε να έχει παραφύσει έδρα, αλλά ήθελε να περάσει το μήνυμά της και στους υπόλοιπους ανθρώπους ότι πρέπει να ζεις με αυτό, με αυτό το σακουλάκι… και είχε σκεφτεί να κάνει και φωτογραφίσει που δεν πρόλαβε.. Είχε μολυνθεί, είχε ψηλό πυρετό και δεν μπορούσαν να γίνου οι χημειοθεραπείες λόγω του υψηλού πυρετού, κάποια στιγμή το νοσοκομείο επειδή είδε ότι δεν είχε αιμορραγία αποφάσισαν να της δώσουν εξιτήριο. Εκεί ήταν το μοιραίο και το λάθος.

Μετά από 25 μέρες νοσηλείες, παθαίνει ένα άλλο σοκ. Δεν μπορούσε να σηκωθεί. Βάλαμε μια γυναίκα δίπλα της και εκείνη τη μέρα μας πήρε έντρομη τηλέφωνο ότι είχε αιμορραγία και ότι είχα χάσει 7 λίτρα αίμα και μπαίνω μέσα και αντικρύζω την αδελφή μου νεκρή στο κρεβάτι των γονιών μας. Ήθελα να γίνει νεκροψία, η οποία έπρεπε να γίνει σε δημόσιο νοσοκομείο. Πάμε λοιπόν και σχεδόν μιάμιση ώρα αργότερα, μας είπαν ότι χτύπησε η καρδιά της. Ήταν εγκεφαλικά νεκρή…

Κάποια στιγμή ένιωσα το κεφάλι να πάει να σπάσει και έναν ηλεκτρισμό να με διαπερνά. Μετά από ένα λεπτό με πήρε ο γιατρός και μου είπε ότι η αδελφή μου ξεψύχησε. Την ώρα που έφευγε από τη ζωή, ένιωσα και βίωσα το τέλος της.

Πρέπει να περάσουμε το μήνυμα της πρόληψης. Αυτό το οποίο δεν έκανε η αδελφή μου είναι οι προληπτικές εξετάσεις. Η αδελφή μου είχε τρομερή πίστη και όνειρα για τη ζωή. Περάσαμε και εύκολα και δύσκολα… Ευτυχώς έχω δίπλα μου τη σύζυγό μου, που είναι στήριγμά μου και την ευχαριστώ δημόσια», είπε ο Φίλιππος Καμπούρης.

«Να πούμε ότι στο πλευρό της στάθηκε πολύ ο σύντροφός της», αποκάλυψε ακόμη ο ίδιος και πως η αδελφή του ένιωσε την πραγματική αγάπη.

«Η αδερφή μου έβλεπε τον θάνατό της.. Στην κηδεία της έβαλε ροζ, ήθελε το νυφικό της να είναι ροζ», πρόσθεσε ο Φίλιππος Καμπούρης και “λύγισε”.tilestwra