«Σκοτωμός» στο Mega – Εκτός εαυτού Ράνια Τζίμα και Γιάννης Πρετεντέρης (video)

«Κ. Σπανάκη δεν έχετε τον λόγο! Δεν έχετε τον λόγο, σας τον αφαιρώ εγώ τον λόγο κ. Σπανάκη! Γιατί δεν έχετε ευγενική συμπεριφορά απέναντι μας. Διακόπτετε συνεχώς κ. Σπανάκη. Τσακώνεστε χωρίς λόγο» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Πρετεντέρης για να προσθέσει η Ρένα Δούρου: «Σας λέει ο κ. Πρετεντέρης ότι δεν είστε ευπρεπής. Μπορώ να σας πω ότι είστε ψεύτης και τυχάρπαστος αλλά δεν θα σεβαστώ ούτε την κ. Τζίμα ούτε τον κ. Πρετεντέρη».

«Κ. Σπανάκη φοβάμαι ότι φωνάζετε αυτή τη στιγμή για να αποφύγετε να σχολιάστε. Που αλλού άλλωστε να το αποδώσουμε αυτό» υπογράμμισε. Σε αυτό το σημείο θυμίζουμε και την αμήχανη αντίδραση της Σίας Κοσιώνη όταν πρωτοάκουσε ότι προηγείται ο Χάρης Δούκας – Πώς υποδέχθηκε την ήττα Μπακογιάννη (video)

Με τη σειρά της τότε, αρχικά, η Ράνια Τζίμα παρενέβη στον πολύ ισχυρό διάλογο που είχε ο κ. Σπανάκης με την κ. Δούρου υπογραμμίζοντας πως «κ. Σπανάκη φοβάμαι ότι φωνάζετε αυτή τη στιγμή για να αποφύγετε να σχολιάστε. Που αλλού άλλωστε να το αποδώσουμε αυτό».

«Εγώ; Μα όλα τα έχω σχολιάσει! Όλα τα έχω σχολιάσει κα. Τζίμα» αποκρίθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με την Ράνια Τζίμα, ανεβάζοντας εύλογα τον δικό της τόνο, να σχολιάζει το εξής. «Αν τα έχετε σχολιάσει όλα γιατί ουρλιάζετε που δεν μιλήσατε κ. Σπανάκη; Αποφασίστε! Μιλήσατε ή όχι».

«Κατ’ αρχάς αφήστε τώρα το ουρλιάζω σε μένα» έσπευσε να πει ο Βασίλης Σπανάκης με την Ράνια Τζίμα να αποκρίνεται, απορημένη, «μα τώρα αλήθεια λέτε; Θα μας χαμηλώνει ο κόσμος με τα τηλεκοντρόλ κ. Σπανάκη. Τώρα προσπαθούμε όλοι μαζί να καταλάβουμε προς τι αυτές οι συγκεκριμένες αναφορές».

Στην πορεία, μάλιστα, η Ράνια Τζίμα έδωσε πάσα για τις πρώτες δηλώσεις του κ. Πελετίδη από την Πάτρα δηλώνοντας στους συνομιλητές της στο πλατό, «καλέ τι πάθατε;».

fanpage