Σπίτι με το Mega: Λύγıσε ο αδελφός του Θέμη Αδαμαντίδη – «Ήμουν αuτός που τον μεγάλωσε μέχρι τα 14 του»

Το «Σπίτι με το Mega», επέστρεψε στους δέκτες μας το Σάββατο 18 Νοεμβρίου για 5η σεζόν. Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε μια ξεχωριστή συνύπαρξη υποδέχτηκαν τους πρώτους τους εκλεκτούς καλεσμένους στο ανανεωμένο σκηνικό της εκπομπής τους.

Δείτε το βίντεο:

Το πρώτο «Σπίτι με το Mega» της σεζόν ήταν αφιερωμένο στον Θέμη Αδαμαντίδη, έναν ερμηνευτή που χρόνια τώρα μας ταξιδεύει με τη φωνή του. Σε μια αυθεντική λαϊκή βραδιά, ακούστηκαν οι μεγάλες επιτυχίες του που όλοι έχουμε τραγουδήσει μαζί του και έχουν μιλήσει απευθείας «Στην καρδιά».

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η εμφάνιση του αδελφού τού Θέμη Αδαμαντίδη, Τάσου, που μπήκε στο πλατό της εκπομπής και αποκάλυψε τρυφερές και άγνωστες ιστορίες.

Ο ίδιος δεν έκρυψε, μάλιστα, την έντονη συγκίνηση για τον αγαπημένο του αδελφό από την πρώτη κιόλας στιγμή.

«Τι να λέμε, τι να λέμε. Εγώ ήμουν ο άγγελος του, αυτός που τον μεγάλωσε μέχρι τα 14 του. Να τον πηγαίνω τις βόλτες του, να τον μαθαίνω να τραγουδάει, να οδηγάει, τα πάντα. Όλα, μέχρι τα 14 που ήταν μαζί μου, γιατί μετά ήρθαμε στην Ελλάδα. Ήταν μια τρέλα. Δηλαδή τραγούδαγε τόσο όμορφα, αλλά ήταν μικρούλης, η φωνή του ψιλή. Πολύ ψιλή φωνή και τσίριζε ελαφρώς. Σωστός ήταν απόλυτα, αλλά δεν είχε ωριμάσει η φωνή του.

Είναι το παιδί μου, δεν είναι μόνο ο αδελφός μου. Είναι σαν παιδί μου. Δεν υπάρχει, μόνο αγάπη έχουμε μεταξύ μας. Τίποτα άλλο δεν είχαμε ποτέ με όλα τα αδέλφια» είπε βουρκωμένος ο αδελφός του Θέμη Αδαμαντίδη, Τάσος στην Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.Πηγή: tilestwra