Σπαρακτική αποκάλυψη από Αλέξη Κούγια – «Η γυναίκα που λάτρεψα σκoτώθnκε – Δεν γύρισα σπίτι μήνες»

Ηταν μια καλλονή, με απίστευτη μόρφωση και σκοτώθηκε δύο μήνες μετά το γάμο τους. Για μήνες έμενε στο ξενοδοχείο…

Σε άγνωστες πτυχές της ιδιωτικής του ζωής αναφέρθηκε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, όταν αναφέρθηκε στον πρώτο του γάμο που έληξε με τραγικό τρόπο αλλά και στο ατύχημα που τον καθήλωσε επί 19 μήνες σε πλήρη ακινησία.

«Στα 18 μου είχα ένα ατύχημα με μηχανή που με καθήλωσε επί δεκαεννέα μήνες σε πλήρη ακινησία στο ΚΑΤ. Αν παρατηρήσετε το κεφάλι μου, θα διακρίνετε τα σημάδια όπως και τις ουλές που υπάρχουν ακόμα στα χέρια μου. Τότε νόμιζα ότι τελείωσαν όλα. Αναγκάστηκα να εγκαταλείψω μια πολύ σημαντική καριέρα ποδοσφαιριστή στην Α’ Εθνική», εξομολογήθηκε ο ποινικολόγος.

Ο πρώτος του γάμος με το άσχημο τέλος

«Η πρώτη μου γυναίκα σκοτώθηκε δύο μήνες μετά τον γάμο μας. Τότε ήμουν τριάντα δύο ετών. Ήταν ένα πολύ μεγάλο πλήγμα. Ήταν μια καλλονή με απίστευτη μόρφωση, παιδεία και κουλτούρα. Το εξομολογούμαι για πρώτη φορά στη ζωή μου. Ήταν Ιταλοϊσραηλίτισσα. Παντρευτήκαμε με πολύ μεγάλες δυσκολίες, γιατί ο πατέρας της ήταν φανατικός Ισραηλίτης», πρόσθεσε αναφερόμενος στον πρώτο του γάμου που έληξε με τόσο τραγικό τρόπο. Ο κ. Κούγιας αποκάλυψε ότι αυτό που τον βοήθησε να σταθεί ξανά στα πόδια του ήταν η δουλειά του.

«Κατάφερα να σταθώ στα πόδια μου, ασχολούμενος αποκλειστικά με τη δουλειά. Έκανα ό,τι είχα κάνει μετά από το δικό μου ατύχημα, γιατί δεν σας κρύβω ότι και οι εξαιρετικές σπουδές μου οφείλονταν ως ένα βαθμό στο ότι ήμουν καθηλωμένος σε ένα κρεβάτι στο νοσοκομείο. Μετά το τραγικό δυστύχημα της συζύγου μου, μετέτρεψα τον πόνο σε εργασία. Έφυγα από το σπίτι όπου μέναμε στην Εκάλη και εγκαταστάθηκα σε ένα ξενοδοχείο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, δίπλα από τα δικαστήρια. Δούλευα συνεχώς. Έπειτα, χρησιμοποιούσα έναν χώρο του γραφείου μου, στην οδό Σταδίου, ως υπνοδωμάτιο».

tilestwra