Σπύρος Φωκάς: Το «αντίο» της θετής του κόρης – «Μας την έκανε ο μπαμπάς»

Σπύρος Φωκάς: Λίγες ώρες μετά τον θάνατό του, η Κωνσταντίνα Φωκά αποχαιρέτησε τον θετό της πατέρα με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.

Σε ηλικία 86 ετών έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος ηθοποιός,href=”https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1490367/spyros-fokas-tin-triti-sto-a-nekrotafeio-athinon-i-kideia-tou-i-epithymia-tis-oikogeneias-tou”> Σπύρος Φωκάς, αφήνοντας φτωχότερο τον ελληνικό πολιτισμό. Ο ηθοποιός αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, με συνέπεια να καταλήξει την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου.

Στο πλευρό του στάθηκε από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά αλλά και η κόρη της Κωνσταντίνα, η οποία είχε τον Σπύρο Φωκά σαν πατέρα της. Λίγες ώρες μετά τον θάνατό του, η Κωνσταντίνα Φωκά αποχαιρέτησε τον θετό της πατέρα με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.

«Μας την έκανε ο μπαμπάς… Καλό ταξίδι» έγραψε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Φωκά.

«Τον νιώθω 100% μπαμπά μου, γιατί είναι πολύ καλός και είμαστε ιδιαίτερα τυχεροί που τον έχουμε στη ζωή μας. Είναι ένας απλός, έξυπνος και με πολλή ενέργεια άνθρωπος. Και παρ’ ότι στην αρχή υπήρξε ένα άγχος και μια αγωνία μεταξύ μας, δεν αργήσαμε να αναπτύξουμε χημεία. Γι’ αυτό και σήμερα είμαστε οικογένεια και συζητάω τους προβληματισμούς μου μαζί του. Μάλιστα, αυτό που κρατάω από εκείνον είναι το να πιστεύω πάντα στον εαυτό μου… » είχε δηλώσει για τον θετό της πατέρα, η Κωνσταντίνα Φωκά

Πηγή