Στέφανος Κασσελάκης: Δεiτε το εντυπωσιακό εξοχικό που μένει μαζί με τον Τάιλερ σε προάστιο της Νέας Υόρκης

Το σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη και του συντρόφου του, Τάιλερ ΜακΜπεθ, που βρίσκεται σε προάστιο της Νέας Υόρκης διαθέτει εξωτερική πισίνα και είναι πνιγμένο στο πράσινο.

Σε ένα πανέμορφο σπίτι βγαλμένο από πίνακα ζωγραφικής – θα μπορούσε κανείς να σχολιάσει – μένουν στη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκονται τις τελευταίες μέρες, οι Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ ΜακΜπέθ. Το σπίτι, το οποίο βρίσκεται σε προάστιο της αμερικανικής μεγαλούπολης, διαθέτει εξωτερική πισίνα, λίμνη και λειτουργική φάρμα ζώων, είναι ιδιοκτησίας και των δύο συντρόφων, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το διάστημα που δεν διαμένουν εκεί, ενοικιάζουν το ένα από τα δύο διαμερίσματα που κατέχουν από κοινού, προς 1.500 δολάρια τη βραδιά.

Πριν από μερικούς μήνες σε ανάρτησή του ο Τάιλερ ΜακΜπεθ είχε γράψει ότι οι διαμένοντες θα έχουν στη διάθεσή τους προσωπικό επί 24ωρου βάσεως.

«Ο οικοδεσπότης θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής. Οι επισκέπτες θα υποστηρίζονται από το τοπικό προσωπικό για να εξασφαλίσουν μια απρόσκοπτη διαμονή» έγραφε ο Τάιλερ ΜακΜπεθ.

«Όμορφο σπίτι, άψογη πισίνα, πολύ καθαρό και ο οικοδεσπότης ήταν πολύ εξυπηρετικός και ευέλικτος. Αυτή είναι η ιδανική απόδραση για μια οικογένεια» ήταν το σχόλιο που άφησε ένας από τους επισκέπτες του διαμερίσματος.

«Ο χώρος είναι ακόμα καλύτερος από κοντά. Ήμασταν ενθουσιασμένοι με τη διαμονή μας. Η επικοινωνία ήταν απρόσκοπτη, το σπίτι ήταν εξοπλισμένο με όλα όσα χρειαζόμασταν, οι χώροι είναι εκπληκτικοί και νιώσαμε πραγματικά σαν να είχαμε δραπετεύσει» πρόσθεσε ένας άλλος.

      

tilestwra