Στέφανος Κασσελάκης: «Δώρισα 8 κλιματιστικά, έναν διάδρομο και ένα ποδήλατο στο σχολείο ΑμεΑ της Καλλιθέας»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑΣτέφανος Κασσελάκης, ξεκίνησε την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα με 36 λεπτά καθυστέρηση. Φορώντας ένα καρώ σακάκι σε απόχρωση του πάγου και λευκό πουκάμισο, ανέβηκε στο βήμα. Ωστόσο, αντιλήφθηκε την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα και αμέσως κατέβηκε για να τον χαιρετήσει. Στη συνέχεια, επανήλθε για να ξεκινήσει την ομιλία του ενώπιον των 47 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Στέφανος Κασσελάκης: Η ομιλία του

Ο Στέφανος Κασσελάκης, κατά την επίσκεψή του στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για ΑΜΕΑ της Καλλιθέας, είχε πει πως σε μία εβδομάδα θα είχε βρει νέο χώρο, καθώς δεν επαρκεί αυτός για τα παιδιά και τους καθηγητές. Νέο χώρο μπορεί να μην βρήκε, ωστόσο όπως είπε στην πρώτη του ομιλία στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε δωρεά οκτώ κλιματιστικών, ενός διαδρόμου κι ενός ποδηλάτου.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα, στην ομιλία του στην ΚΟ του κόμματος, κάλεσε τα κυβερνητικά στελέχη να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και να κάνουν ανάλογες δωρεές.

“Αντί να ζητήσουν συγγνώμη από δασκάλους, γονείς και παιδιά, ειρωνεύονται… Ε, ναι λοιπόν, αισθάνθηκα εκείνη τη στιγμή την ανάγκη, από ανθρωπιά και αλληλεγγύη να κάνω μια δωρεά για 8 air condition για να μην κρυώνουν τα παιδιά τον χειμώνα. Να κάνω μια δωρεά ένα διάδρομο κι ένα ποδήλατο, ώστε να μπορούν να αθλούνται” ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: “Ας κάνουν και ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Βορίδης και ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Καραμανλής και η κ. Μιχαηλίδου…” τόνισε χαρακτηριστικά.

Χαιρετισμός ΣΥΡΙΖΑ προς τον Αλέξη Τσίπρα:

Στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής συγκεντρώθηκαν εγκαίρως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την προγραμματισμένη συνάντηση. Λίγο αργότερα, εισήλθε και ο πρώην πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας. Όταν μπήκε στην αίθουσα, οι βουλευτές τον χειροκρότησαν θερμά.

Ο ίδιος χαιρέτησε πολλούς από αυτούς με χειραψία και επέλεξε να καθίσει πίσω από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και δίπλα στον Κώστα Αρβανίτη. Στο μικρό πηγαδάκι που σχηματίστηκε μεταξύ τους, ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να είχε πολλές απορίες για το κρίκετ, ένα άθλημα που ξεκίνησε από την Ινδία και έγινε εξαιρετικά δημοφιλές στη Βρετανία, όπου είχε σπουδάσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών ανέλαβε να του εξηγήσει τις λεπτομέρειες του αθλήματος.

Ακολουθούν φωτογραφίες:

 

tilestwra