Στιβ Χάργουελ: Πέθανε στα 56 ο τραγουδιστής του διάσημου συγκροτήματος Smash Mouth

Ο τραγουδιστής Στιβ Χάργουελ έχει αποσυρθεί από τους Smash Mouth εδώ και δύο χρόνια –  Ο τραγουδιστής έχει παλέψει με τον εθισμό του στο αλκοόλ σε όλη του τη ζωή

Ο τραγουδιστής των Smash Mouth, Στιβ Χάργουελ, πέθανε σε ηλικία 56 ετών μετά από ηπατική ανεπάρκεια.

Ο μάνατζερ του συγκροτήματος, Robert Hayes, επιβεβαίωσε την είδηση σε δήλωσή του στο Rolling Stone, λέγοντας ότι ο μουσικός ήταν «περιτριγυρισμένος από την οικογένεια και τους φίλους του».

«Ο Στιβ έχει αποσυρθεί από τους Smash Mouth εδώ και δύο χρόνια και το συγκρότημα συνεχίζει να περιοδεύει με τον νέο τραγουδιστή Zach Goode. Η κληρονομιά του Στιβ Χάργουελ θα συνεχιστεί μέσω της μουσικής», είπε ο Hayes.

«Με τον Στιβ Χάργουελ, το Smash Mouth έχει πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και έχει φτάσει στην κορυφή των charts κινηματογραφικές και ενώ το συγκρότημα είχε δημιουργήσει την μουσική της ταινίας Σρεκ», συνέχισε ο μάνατζερ.

Ο Hayes θυμήθηκε την «εμβληματική φωνή» του Χάργουελ ως «μια από τις πιο αναγνωρίσιμες… στη γενιά του. Ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα σεβαστεί την ιδιωτικότητα του Χάργουελ και της οικογένειάς του κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής».

Ο Χάργουελ ήταν συνιδρυτής των Smash Mouth οι οποίοι έγιναν περισσότερο γνωστοί με τραγούδια όπως τα «Walkin’ on the Sun», «All Star» και τη διασκευή τους στο «I’m A Believer» που ακούγεται στην ταινία Σρεκ.

Πηγή