Στο νοσοκομείο με λεπτοσπείρωση νεαρός άνδρας Είχε έρθει σε επαφή με το νερό της βρύσης

Ένας νεαρός άνδρας νοσηλεύεται με λεπτοσπείρωση στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο του Βόλου με την κατάστασή του να μην κρίνεται σοβαρή.

Ο άνδρας φορώντας γαλότσες, γάντια αλλά και μάσκα είχε πάει στην Αγριά να βοηθήσει τον καθαρισμό του σπιτιού των γονιών ενός φίλου του. Σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας του την επόμενη ημέρα ανέβασε πυρετό, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς, η επώαση της λεπτοσπείρωσης διαρκεί τέσσερις ημέρες.

Ο πατέρας του είπε συγκεκριμένα: “Δεν μας έδωσαν κάποια εξήγηση πως συνέβη αυτό, γιατί μετά από το καθάρισμα του σπιτιού η μόνη επαφή που είχε ήταν, όπως όλοι μας, με το νερό της βρύσης. Μαζί με τον πυρετό είχε και πονοκέφαλο και συμπτώματα σαν από κρύωμα. Τη δεύτερη μέρα του πέρασε ο πυρετός και εμφανίστηκε μετά από 3-4 μέρες, όπως περιγράφεται και μετά πήγαμε σε ιδιώτη γιατρό που δεν εντόπισε κάτι και έτσι πήγαμε στο νοσοκομείο, οι εξετάσεις που του έκαναν δεν έδειξαν κάτι, του έδωσαν αντιβίωση για τρεις ημέρες και μας είπαν ότι αν πάλι ανεβάζει πυρετό, να ξαναπάμε. Το Σάββατο προχτές τελείωσε η αντιβίωση, την Κυριακή του έκαναν εισαγωγή. Την Δευτέρα του πήραν αίμα και το έστειλαν για εξέταση και οι γιατροί μας διαβεβαιώνουν ότι πάει καλά“.

Επιπλέον ευχαρίστησε τους γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου που έκαναν ό,τι είναι δυνατόν για να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στο παιδί του.

Πηγή