Στυλίδα: Έκλεψε αυτοκίνητο και έμεινε από βενζίνη μέσα στα τούνελ

Στυλίδα: Ο κλέφτης το εγκατέλειψε στην αριστερή λωρίδα και άρχισε να τρέχει

Ένα απίστευτο περιστατικό κλοπής που θα μπορούσε να καταλήξει σε τραγωδία καταγράφηκε το απόγευμα της Δευτέρας (6/11) στην ευρύτερη περιοχή της Στυλίδας.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο άγνωστος διέρρηξε και αφαίρεσε από πυλωτή πολυκατοικίας στον Βόλο σταθμευμένο όχημα και πήρε το δρόμο για Αθήνα.

Ωστόσο, για κακή του τύχη, το αυτοκίνητο δεν είχε βενζίνη και ως αποτέλεσμα ακινητοποιήθηκε στο ύψος των τούνελ στη Στυλίδα. Ο δράστης χωρίς δεύτερη σκέψη, εγκατέλειψε το κλεμμένο όχημα και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες άρχισε να τρέχει προς την έξοδο κινδύνου που υπάρχει στο τούνελ, κινούμενος προς τη Στυλίδα.

Το χειρότερο όλων είναι ότι το κλεμμένο όχημα εγκαταλείφθηκε στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και σε σημείο όπου η σήραγγα έχει ελαφριά στροφή και είναι θαύμα που δεν είχαμε κάποιο ατύχημα ή και τίποτα χειρότερο.

Αστυνομικοί του Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας και του ΑΤ Στυλίδας, άρχισαν να ψάχνουν τα στοιχεία του οχήματος και διαπίστωσαν ότι η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου δεν είχε αντιληφθεί ακόμη την κλοπή. Μάλιστα η γυναίκα στην αρχή νόμισε ότι επρόκειτο για κακόγουστο αστείο!

Το αυτοκίνητο εντέλει φορτώθηκε με γερανό και απομακρύνθηκε με ασφάλεια από το σημείο, ενώ θα διενεργηθεί προανάκριση για την ταυτοποίηση του θρασύτατου κλέφτη που εκτός των άλλων αδικημάτων έθεσε σε κίνδυνο και την ασφάλεια των συγκοινωνιών σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.