Συγκινεί η προσφορά της Ιωάννας Παλιοσπύρου στα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1, «Μετά τη φωτιά»

Στα γυρίσματα της νέας δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 “Μετά τη φωτιά” βρέθηκε πρόσφατα η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η ίδια συνομίλησε με τους συντελεστές

Σημειώνεται, πως η επίσκεψη αυτή της Ιωάννας Παλιοσπύρου οφείλεται και στη συνεργασία της με την εταιρεία παραγωγής της σειράς (Tanweer), καθώς είχε την ευγενή καλοσύνη να προσφέρει τις μάσκες που χρησιμοποιούσε η ίδια κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας της.Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδωσε συμβουλές στην ηθοποιό Ελπίδα Νικολάου που υποδύεται την “Ανθή”, η οποία βάσει ρόλου έχει εγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα της.

Μάλιστα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατά τη διάρκεια της παραμονής της στα γυρίσματα της σειράς “Μετά τη φωτιά” συνομίλησε και με τον σκηνοθέτη Γρηγόρη Καραντινάκη.

Ποια είναι η Ανθή

Η Ανθή ζει από 6 χρόνων στο σπίτι του Κώστα Ιωαννίδη, από όταν δηλαδή έχασε τους γονείς της και την ανέλαβε η θεία της που δούλευε εκεί. Μεγάλωσαν με την Ειρήνη σαν αδερφές και έγιναν κολλητές φίλες, παρόλο που η Ανθή από μια ηλικία και μετά άρχισε κι εκείνη να δουλεύει στο σπίτι ως οικιακή βοηθός. Βλέπει πάντα το καλό στους ανθρώπους, είναι πάντα πρόθυμη να κατανοήσει και να συγχωρέσει, να μπει στη θέση του άλλου και να δικαιολογήσει λόγια και συμπεριφορές. Όμορφη χωρίς να το ξέρει, δυνατή χωρίς να έχει χρειαστεί να το μάθει, καλόκαρδη, γιατί δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Ερωτευμένη με τον Τάσο, τον οδηγό της οικογένειας Ιωαννίδη, ετοιμάζονται να παντρευτούν και ονειρεύονται μία ήσυχη οικογενειακή ζωή. Η φωτιά, όμως, θα ανατρέψει τα πάντα. Θα παλέψει με τον εαυτό της και τα «θέλω» της, θα αλλάξει τις προτεραιότητές της και θα προσπαθήσει να ξεσκεπάσει τον ένοχο για τη φωτιά, ακούγοντας την καρδιά της, αλλά κινδυνεύοντας να χάσει όσους αγαπάει.

Δείτε τις φωτογραφίες

fanpage