Συγκλονίζει ο αδερφός του Αντώνη: «Γιατί το έκανε; Αυτό θα ρωτούσα τον άνθρωπο που του στέρησε τη ζωή»

«Γιατί το έκανε αυτό; Αυτό θα ήθελα να ρωτήσω τον άνθρωπο που στέρησε από τον Αντώνη τη ζωή. Με βασανίζει αυτό το “γιατί”»

Συγκλονιστικά είναι όσα είπε ο αδερφός του Αντώνη Καργιώτη που μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη του πλοίου στην θάλασσα, οδηγώντας τον στον θάνατο.

Ο Νίκος Καργιώτης, μιλώντας στo Mega και την Δώρα Αναγνωστοπούλου, εξομολογήθηκε τι θα έλεγε σε αυτούς που έσπρωξαν τον αδερφό του στην θάλασσα, μοιράστηκε κοινές τους στιγμές και στοιχεία για τον Αντώνη, ο θάνατος του οποίου προκάλεσε οργή και αποτροπιασμό.

«Από εκείνο το βράδυ άλλαξε η σκέψη μου για τους ανθρώπους»

«Την δολοφονία του Αντώνη την έμαθα τα ξημερώματα. Στις 3:10 με πήραν από το Λιμενικό και μου το είπε ένα παιδί που έκλαιγε γιατί τον γνώριζε τον Αντώνη. Νόμιζα ότι μου κάνει κάποιος πλάκα. Μπήκα στο διαδίκτυο και είδα το βίντεο. Εκεί τα έχασα. Ήταν ένα περίεργο συναίσθημα να βλέπεις κάποιον να σπρώχνει τον αδελφό σου στον θάνατο. Άνοιξε η γη και με κατάπιε εκείνη τη στιγμή. Από εκείνο το βράδυ άλλαξε η σκέψη μου για τους ανθρώπους».

Πως μπορεί κάποιος τόσο εύκολα να αφαιρέσει έτσι απλά μία ζωή και ειδικά κάποιος που είναι γνώστης και ξέρει τι μπορεί να συμβεί» διερωτήθηκε ο αδερφός του Αντώνη, ενώ όπως είπε θα ήθελε να ρωτήσει τον άνθρωπο που σκότωσε τον Αντώνη, γιατί. «Γιατί το έκανε αυτό; Αυτό θα ήθελα να ρωτήσω τον άνθρωπο που στέρησε από τον Αντώνη τη ζωή. Με βασανίζει αυτό το “γιατί”».

«Είδαν στον Αντώνη το δικό τους παιδί»

Ερωτηθείς γιατί πιστεύει ότι ο κόσμος αντέδρασε τόσο έντονα στη δολοφονία του Αντώνη και ξεσήκωσε τις κοιμισμένες συνειδήσεις, ο Νίκος είπε ότι «είδαν στον Αντώνη το δικό τους παιδί». Είδαν μία δολοφονία να γίνεται μπροστά στα μάτια τους. Ήταν πολύ άδικο», εξήγησε.

«Το ελάττωμα του Αντώνη ήταν ότι πίστευε πολύ στους ανθρώπους… Μου λείπει πολύ. Πολλά είναι αυτά που δεν πρόλαβα να του πω. Το βασικό είναι ότι τον αγαπάω» είπε εμφανώς φορτισμένος ο αδελφός του Αντώνη.

tilestwra