Συγκλονίζει ο πατέρας του μικρού Λούκα: «Κλαίω και πονάω… ο καρκίνος ήρθε πίσω για 3η φορά μικρέ μου ήρωα»

Ο πατέρας του 10χρονου Λουκά συγκλονίζει με την ανάρτησή του στο facebook, με την οποία ενημερώνει ότι ο καρκίνος επέστρεψε στον γιο του, για τρίτη φορά και ξεκινάει ο Γολγοθάς τους.

Συγκινεί ο πατέρας του 10χρονου Λουκά για τον καρκίνο του γιου του

Στην ανάρτηση του, ο κ. Ανδρέας υπογράμμισε: «Ώρα 13:30 …….Γυρνάω στο δωμάτιο που ήταν ξαπλωμένος ο Λούκας μου ….Μπαμπά γιατί κλαις? Που είναι η μαμά? Του είπα με τρεμάμενη φωνή κάπου εδώ είναι. Ναι μα εσύ κλαις μου λέει και πάλι. Κλαίω αγάπη μου επειδή τελικά θα πάμε εκείνο το ταξίδι στην Γερμανία…….Και για αυτό το πράγμα κλαις? Ναι καρδούλα μου για αυτό, μικρέ μου ήρωα…….Κλαίω και πονάω………. Ο καρκίνος ήρθε πίσω για τρίτη φορά. Θα πρέπει και πάλι να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να αφήσουμε πίσω ότι μας βασανίζει ή οποιαδήποτε εκκρεμότητα είχαμε. Προτεραιότητα έχεις εσύ μικρέ μου πρίγκιπα. Να πάμε να γίνεις καλά και δυνατός!!!».

Υπενθυμίζεται ότι ο Λούκας Σταύρου διαγνώστηκε το 2016 με οξεία λεμφοβλαστηκή λευχαιμία, όταν ήταν μόλις τριών ετών, πέντε χρόνια αργότερα, το 2021, η λευχαιμία επέστρεψε για δεύτερη φορά και αναζητούσε συμβατό δότη μυελού οστών.tilestwra