Συγκλονίζει ο πνευματικός του Αντώνη Καργιώτη: «Τα αδέρφια του βρίσκονται σε μεγάλο ψυχικό πόνο, δυσκολεύονται κάθε μέρα»

Τον 36χρονο Αντώνη, που δολοφονήθηκε από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, την Τρίτη 6 Σεπτεμβρλιου, όταν τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη του πλοίου στη θάλασσα, γνώριζε καλά ο πνευματικός του.

Για τον 36χρονο Αντώνη μίλησε ο πνευματικός του

Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου, ο πνευματικός του Αντώνη Καργιώτη εξήγησε την κατάσταση της οικογένειάς του και αποκάλυψε τη σκέψη της αδελφής του να δώσει στο παιδί της το όνομά του αδικοχαμένου άνδρα.

Ο 36χρονος Αντώνης ήταν ένα ευδιάθετο παιδί

Όπως υπογράμμισε ο πνευματικός «ζούμε όλοι κάτω από την οδύνη του θανάτου του Αντώνη. Τα παιδιά βρίσκονται σε πολύ μεγάλο ψυχικό πόνο και δυσκολεύονται κάθε μέρα να αντιμετωπίσουν την απώλεια του αγαπημένου τους αδερφού. Ο Αντώνης ήταν ένα παιδί που συνεχώς χαμογελούσε. Ήταν συνεχώς ευδιάθετος παρά τις δυσκολίες της ζωής του και ήταν ένα παιδί με πολλούς φίλους που τον στήριξαν στη δύσκολη στιγμή της απώλειας της μανούλας του. Υπήρξε μια συζήτηση με την αδελφή του να βαπτιστεί το παιδί της άμεσα μετά τη κηδεία του Αντώνη, αλλά τελικά θα γίνει αργότερα το μυστήριο. Το αν η αδελφή του θα δώσει το όνομά του στο παιδί της, είναι κάτι που δε μπορώ να επιβεβαιώσω».tilestwra