Σωστά μοντέλα: Οι καλλоνές κόρες Μάκη Τριανταφυλλόπουλου-Κιμ Κίλιαν μεγάλωσαν & κλέβоuν τις εντυπώσεις με την оμоρφιά τους

Μάζεψαν όλα τα βλέμματα πάνω τους, οι κόρες της Κιμ Κίλιαν και του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στην πασαρέλα της Celia Kritharioti στα MadWalk.

Με πολλές εκπλήξεις πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου Τae Kwon Do ο θεσμός των ΜadWalk 2023. Πολλές ήταν οι εντυπωσιακές καλεσμένες ενώ είδαμε και πολλές εκπλήξεις στην πασαρέλα.

Ενα από τα πιο εντυπωσιακά σόου ήταν αυτό της Σίλιας Κριθαριώτη, στην πασαρέλα της οποίας περπάτησε η νέα γενιά των μοντέλων και όχι μόνο. Εκεί είδαμε την κόρη της Βερνίκου μαζί με την κολλητή της Φαίδρα Παπανδρέου να περπατούν με στιλ.

Αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν οι κόρες της Κιμ Κίλιαν και του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου οι οποίες περπάτησαν για πρώτη φορά στην πασαρέλα με δημιουργίες Celia Kritharioti.

Και οι δυο τους ήταν πανέμορφες και εντυπωσιακές. Η Σιέννα Τριανταφυλλοπούλου φόρεσε ένα off shoulder μίνι φόρεμα και περπάτησε με άνεση στην πασαρέλα.

Τριανταφυλλόπουλου

Η μικρότερη κόρη του ζευγαριού φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με σκισίματα και φιόγκους.

Τριανταφυλλόπουλου

Η πάντα εντυπωσιακή Κιμ Κίλιαν φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με παγιέτες το οποίο συνδύασε με μαύρες δερμάτινες μπότες, μεγάλα σκουλαρίκια και μια επώνυμη δερμάτινη τσάντα.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και η Κιμ Κίλιαν παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2005 ενώ μαζί, έχουν αποκτήσει δύο κόρες.

Τριανταφυλλόπουλου

Την 17χρονη Σιέννα Τριανταφυλλοπούλου και η 15χρονη Σάντυ Τριανταφυλλοπούλου.Το διαβάσαμε ΕΔΩ